Moto GP. Teste ratate pentru Rossi la Valencia!

| 11 noiembrie 2010 | 0 Comments

Sesiunea de teste oficiale de la Valencia s-a încheiat, iar rezultatele celor de la Ducati nu au fost deloc pe măsura aşteptărilor. Proaspăt sosit în curtea „Gonţului din Bologna”, Rossi a reuşit abia al 15-lea timp în cadrul sesiunii de ieri.

După ce a încheiat prima zi cu al zecelea timp, dintr-un total de 17 piloţi, septuplul campion mondial din Moto GP şi-a îmbunătăţit timpul cu doar 0.121 secunde în cea de-a doua zi.

Cel mai bun timp al Doctorului a fost cu 1.695 secunde mai slab ca cel al lui Casey Stoner, cel mai rapid pilot din sesiunile de teste. Rossi a fost întrecut până şi de debutantul Karel Abraham, care a alergat, de asemenea, pe un model Ducati.

Odată testele încheiate, cei de la Ducati se vor închide din nou în garaj pentru a pune la punct ceea ce se poate pentru a-i pune la dispoziţie lui Rossi o motocicletă pe măsura aşteptărilor. Principala preocupare a acestora va fi alegerea motorului. Vor continua dezvoltarea noului motor „Screamer” sau vor reveni la cel folosit în sezonul ce tocmai s-a încheiat „Big-bang”?


Tags: , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Maserati 4CL

La debutul cursei de la Tripoli, din cadrul Marelui Premiu Libian din 1939, Gigi Villoresi a plecat din pole position...

Închide