Moto GP. Gresini Racing ia startul la Valencia!

| 31 octombrie 2011 | 0 Comments

Team-ul italian Gresini Racing a anunţat oficial astăzi (n.r. Luni) că va lua startul în Grand Prix-ul de la Valencia, ultima cursă a sezonului în Moto GP, ca un ultim tribut adus memoriei lui Marco Simoncelli.

Iniţial Fausto Gresini anunţase că echipa va lipsi de la ultima rundă a sezonului, după ce pilotul Italian şi-a pierdut viaţa în accidentul din Malaezia.

“Decizia de a lua startul la Valencia nu a fost deloc una uşoară, însă am luat-o aşa cum cred că ar fi făcut-o şi Marco! Să alergăm în cursa din Spania este, probabil, cel mai frumos mod în care îl putem omagia, este cea ce el îşi dorea cel mai mult!”, a spus Gresini.

Hiroshi Aoyama va fi singurul reprezentant al team-ului pe grila de start la clasa Moto GP, în timp ce Yuki Takahashi şi Michele Pirro vor alerga la Moto 2.

“Super Sic va fi prezent pe circuit prin intermediul lui Aoyama, Pirro şi Takahashi, şi sunt convins că ei vor da totul pentru a-l onora!”, a adăugat italianul.

De asemenea, evenimentul va fi ultimul pentru Aoyama în Moto GP, niponul urmând să treacă din 2012 în Campionatul Mondial de Superbike, unde va alerga pentru Ten Kate Honda.


Tags: , , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mani Gyenes termină Dakar 2021 pe locul 2, la clasa Original Malle Moto

Ce înseamnă Maraton – La acestă clasă nu este permisă schimbarea motorului, precum și a altor câtorva componente de pe...

Închide