Mihai Zamfir a concurat în acest weekend la prima etapă a sezonului 24H Series Championship 2021

| 18 ianuarie 2021 | 0 Comments

Pilotul de anduranță Mihai Zamfir a concurat în acest weekend la prima etapă a sezonului 24H Series Championship 2021, care a avut loc la Dubai. Locul 2 în ediția trecută a Campionatului Național de Anduranță, Zamfir a concurat sub steagul echipei britanice Simpson Motorsport, potrivit fras.ro.

Mihai a pilotat un Audi RS3 LMS DSG, alături de colegii săi aparținând echipei britanice Simpson Motorsport, alături de coechipierii săi Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK).

Simpson Motorsport s-a clasat pe locul 31 la general în etapa din Dubai și pe 8 în topul TCR Certified Cars.

Mihai Zamfir este unul dintre piloții de top din Campionatul Național de Anduranță, competiție care a intrat de anul trecut sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Imagine preluata de pe fras.ro

VIA: fras.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, WEC

Citește articolul precedent:
Battlecross X31: cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite

Anvelopa Motocross Bridgestone Battlecross X31 le permite motocicliștilor să-și intensifice jocul pe teren accidentat.Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi...

Închide