Mihai Tanase – 10 intrebari pentru nota 10

| 8 februarie 2015 | 0 Comments

Mihai TanaseIn sfarsit am primit intrebarile lui Mihai Tanase, directorul organizatoric al Danube Delta Rally, pentru candidatii la presedintia F.R.A.S.

Intrebarile sunt cat se poate de directe si nu par a lasa loc manevrelor. Speram sa primim si raspunsuri pe adresa redactiei pentru a va prezenta viziunea celor care ar trebui sa revigoreze motorsportul romanesc.

“Stimati candidati,

Ca urmare a diverselor dezbateri, mai mult sau mai putin avizate din mediul on-line, in calitate de organizator de etapa nationala de raliu, as avea cateva intrebari la care mi-as dori sa primesc si raspuns din partea Dumneavoastra, cu mentiunea ca mi-as dori raspunsuri concrete si la obiect.

1.Tinand cont de situatia actuala, a amanarii Adunarii Generale a FRAS, ce masuri veti lua pentru ca aceasta situatie sa nu se repete in viitor? Care este solutia pentru ca anumite cluburi, care desi indeplinesc conditiile de praticipare, sa fie “amendate” in cazul neparticiparii la Adunarea Generala?

2. Regulamentul CNR 2015 va ramane in forma actuala si in 2016? Daca nu, ce articole vizati spre schimbare/inlocuire/excludere? Cine va decide noul format al Regulamentului CNR?

3. Cum si de catre cine vor fi intocmite rapoartele de evaluare ale etapelor din CNR? Care este procedura prin care aceste rapoarte vor fi intocmite fara a exista “conflict de interese”?

4. Este cunoscut faptul ca sportivii sunt “actorii principali” si ca in programa Dumneavoastra individuala se regasesc diverse forme de sprijinire a lor si performatelor lor, ce veti face pentru sprijinirea organizatorilor?

5. Tinand cont de faptul ca absolut toate costurile organizarii unei etape de CNR sunt in sarcina organizatorului si ca veniturile “garantate” de FRAS prin cuprinderea etapelor sub egida CNR reprezinta sub 25% din bugetul unui raliu, care sunt modalitatile prin care veti motiva organizatorii?

6. Care va fi metoda de delegare a oficialilor si arbitrilor pentru o etapa din CNR?

7. Considerati ca nivelul taxelor de inscriere din CNR corespunde cerintelor de siguranta actuale?

8.  Considerati oportun ca etape din CNR care sunt si etape internationale din campionatele FIA sa beneficieze de suport aditional din partea FRAS?

9. Credeti ca in cadrul Adunarii Generale restul echipei Dumneavoastra ar trebui sa primeasca un vot individual?

10. Ce intrebare ati adresa contracandidatilor Dumneavoastra?

Avand speranta ca intrebarile de mai sus concorda cu ale celorlalti organizatori de etape din CNR, va multumesc anticipat pentru raspunsurile concrete si detaliate.

Cu respect,

Mihai Tanase

Director Organizatoric – Danube Delta Rally®”


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide