Michelin, unicul furnizor la nivel mondial pentru noul Ferrari 458 Speciale

| 21 august 2013 | 0 Comments

Noile anvelope MICHELIN Pilot Sport Cup 2 vor fi echiparea standard pentru noul Ferrari 458 Speciale

Michelin a anunţat astăzi că va fi unicul furnizor de anvelope, la nivel mondial, pentru noul Ferrari 458 Speciale, se precizeaza in comunicatul transmis publicatiei Autostiri.ro.

În dezvoltarea parteneriatului dintre noile anvelope MICHELIN Pilot Sport Cup 2 şi noua maşină sport Ferrari, producătorul de anvelope şi constructorul de maşini şi-au unit cunoştinţele în inginerie de ultimă generaţie, expertiza în asamblarea anvelopelor, pasiunea pentru performanţă, precum şi abilităţile şi capacităţile analitice ale dezvoltatorilor şi piloţilor de teste.

Dezvoltarea concomitentă a anvelopelor şi a maşinii, prin teste atât pe simulator cât şi pe pistă, au contribuit la performanţe superioare în trei domenii specifice care au fost identificate înainte de începerea proiectului: un tur de cursă mai rapid pe  carosabil uscat, performanţă considerabil crescută tur după tur şi aderenţă optimă pe carosabil umed.

Pe scurt, anvelopele MICHELIN Pilot Sport Cup 2 sunt parte integrantă din noul Ferrari 458 Speciale şi componentă cheie a performanţei sale excepţionale.

Dimensiunile anvelopelor pentru noul Ferrari 458 Speciale:

MICHELIN Pilot Sport Cup 2

245/35 ZR 20 91 Y în faţă

305/30 ZR 20 103 Y în spate

Sursa si imagine: comunicat remis Autostir.ro de Irina Dragan


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide