Manuel Lettenbichler a câștigat cea de-a 17-a ediție a Red Bull Romaniacs

| 1 noiembrie 2020 | 0 Comments

Manuel Lettenbichler, Red Bull KTM Factory Racing, a reușit să-și mențină ritmul alert pe dealurile alunecoase cu suprefețe înșelătoare și a câștigat cea de-a 17-a ediție a Red Bull Romaniacs – Vertical Madness, oferind o performanță superbă în cea de-a patra și ultima zi solicitantă de la Sibiu, România. Acesta a obținut victoria generală, urmat în clasament de Jarvis la +2:26 și de pilotul spaniol Alfredo Gomez s-a clasat pe locul trei la +14:09.

Tânărul de 22 de ani și-a dovedit clasa în patru zile grele de concurs, a  terminat al doilea în prima zi și în a treia zi și a caștigat în a doua zi.  În ultima zi de concurs am asistat la un duel între între Lettenbichler și experimentatul Graham Jarvis, câștigător a șase titluri la Red Bull Romaniacs.

Comentând victoria sa la ediția Vertical Madness – Red Bull Romaniacs, Lettenbichler a spus: „Sunt în al nouălea cer, este uimitor. A fost un an foarte dur pentru toată lumea și este minunat să câștig aici la Romaniacs. Am început bine, dar nu-mi venea să cred cât de repede mergea Graham, care a fost foarte competitiv pe parcursul celor patru zile, așa că îl felicit. Lettenbichler adăugat: „Am mers mult alături în cadrul cursei și asta m-a ținut într-adevăr motivat. A fost greu să intru în ritmul cursei, deoarece au fost atât de puține curse anul acesta care să-mi mențină abilitățile și iscusința. Sunt foarte fericit că am câștigat.”

Comentând performanța sa, Jarvis, în vârstă de 45 de ani, a spus: „Mi-am dorit cu adevărat să câștig, dar nu a fost să fie. Știam că diferența de 25 de secunde sunt doar o mare întrebare, dar am câștigat încă două zile săptămâna aceasta, așa că nu este rău pentru un bătrân!”

Reultate – 2020 Red Bull Romaniacs – Vertical Madness
1. Manuel Lettenbichler (GER), KTM, 20:27:11
2. Graham Jarvis (GBR), Husqvarna, 20:29:37 +2:26
3. Alfredo Gomez (ESP), Husqvarna, 20:41:20 +14:09
4. Wade Young (RSA), Sherco, 20:41:33 +14:22
5. Billy Bolt (GBR), Husqvarna, 20:58:29 +31:18

Credit foto: Mihai Stetcu


Tags: , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Interviu de debutant: Alexandru Andreoiu – „Eu doar puteam visa sa fiu la start peste ani si ani”

Debutantul interviului de astazi ne aduce o poveste interesanta despre pasiunea pentru motorsport in toate formele ei. Pilotul Alexandru Andreoiu...

Închide