Maeva Gilles, mezina echipei GP24 Timis Rally Team, participanta la doar 6 ani la o etapa de viteza in coasta

| 23 septembrie 2019 | 0 Comments

Maeva Gilles este o tanara care la doar sase ani a schimbat rochitele pe combinezoanele de karting, jucariile ei preferate fiind sculele din masina de asistenta.  Tatal ei, pilotul Romain Gilles, capitanul echipei GP24 Timis Rally Team, a reusit sa ii insufle tinerei sportive pasiunea pentru motorsport, avand astfel parte de cele mai bune sfaturi, chiar in parcul de service la diverse etape la care acesta participa.

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a fost pentru Maeva dar si pentru ceilalti sportivi si spectatori, unul extrem de frumos, micuta domnisoara demonstrand ca pentru a-ti indeplini pasiunea ai nevoie de curaj.

Cel mai important concurs automobilistic din cadrul Campionatului Judetean de Automobilism Timis s-a desfasurat pe legendara proba Surduc.

Spre surprinderea tuturor,incepand de la spectatori,organizatori, dar si ceilalti participanti, micuta frantuzoaica Maeva in varsta de doar  6 ani a reusit sa parcurga traseul de viteza in Coasta, in kart, devenind astfel cea mai tanara  domnisoara participanta la o etapa de viteza in Coasta din Romania . “ Ma bucur ca am participat la aceasta etapa, pentru mine inseamna foarte mult. Traseul a fost unul destul de greu si, de aceea am ales sa nu merg tare, mai ales ca, kartul cu care am participat nu a fost al meu si nu eram obisnuita cu el”, a declarat tanara sportiva.

Avand in familie un model demn de urmat, tanara beneficiaza de cele mai bune sfaturi de la piloti de renume in motorsportul romanesc, precum Constantin Raducioiu-membru al echipei GP24 Timis Rally Team, care se afla in echipa de asistenta a micutei sportive dar si  Alexandru Krepelka, cel care ii este aproape ajutand cu logistica. De asemenea, alaturi i-au fost si partenerii: Sc Lagorom Srl dar si Clinica Dr Popov. La sfarsitul etapei micuta printesa a fost premiata alaturi de cei mari, de catre primarul comunei Fardea si Comisia  de Karting Timis.

Prin pasiune, determinare dar si mult curaj, Maeva, tanara de doar 6 ani a reusit sa demonstreze tuturor ca dorintele pot devein realitate, important este sa crezi in ele.   Felicitari pentru lectia de curaj si speram sa te vedem mai puternica si mai determinata!

Fotografiile sunt din arhiva personala ale echipei GP24 Timis Rally Team


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului,...

Închide