spot_img

Lotus caută viitorii campioni din Formula 1 în karting!

O echipă mare se gândeşte mereu la viitor, iar cei de la Lotus vor să se califice pe deplin în rândul marilor echipe! În aceste condiţii, team-ul a luat decizia de a-şi înfiinţa propria echipă de karting, cu scopul declarat de a-i descoperii pe viitorii campioni mondiali din Formula 1.

Astfel, în curtea celor de la Jefra Racing, team înregistrat în Treviso, Italia, va funcţiona, începând cu anul competiţional 2012 şi Lotus Racing Karts.

Folosindu-se de două nou modele de karturi Wildkart, ‘Colin C30’ şi ‘Jimmy C32’, viitorii piloţi Lotus vor alerga la clasele KF sau KZ.

Nu numai că vom avea posibilitatea de a descoperii noi talente, însă ne vom asocia cu o echipă de tradiţie în karting. Lotus se implică astfel în tot mai multe ramuri ale motorsportului şi asta nu poate decât să ne bucure!”, a spus Miodrag Kotur, directorul Lotus Motorsport.

De-a lungul timpului au fost mai multe exemple de piloţi, care, pornind din karting, au ajuns vedete în Formula 1, cei mai „tineri” dintre aceştia fiind Jenson Button, Lewis Hamilton sau chiar campionul mondial în exerciţiu, Sebastian Vettel.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri