Lectie de ambitie si pasiune in familia Imre

| 25 octombrie 2016 | 0 Comments

ana.f01-1-269Lectie de ambitie si pasiune in familia Imre. Tata si fiu campioni ai kartingului romanesc

Ambitie, curaj, pasiune si dorinte indeplinite.  Astfel de lectii ne ofera motorsportul prin pilotii ce il practica, indiferent de varsta. Despre asta pot vorbi si cei doi piloti, Gabi Imre impreuna cu fiul sau Gabi Jr.  Dupa un sezon greu, in care au luptat cu fiecare etapa si fiecare adversar, cei doi au reusit performanta de a ocupa prima pozitie pe podiumul kartingului romanesc, asadar, isi pot asuma cu succes titlul de campion.

Bine cunoscutul pilot de drift Gabi Imre  are dublu motiv de sarbatoare in familie. Atat el cat si fiul sau au reusit sa se impuna la clasele lor in ultima etapa a Campionatului National de Karting, desfasurata pe circuitul AMC Kart-Bucuresti.

Atat in aceasta etapa cat si in intregul sezon, cei doi au dus “lupte” grele pentru a reusi sa duca la bun sfarsit concursul. Juniorul echipei a ocupat prima pozitie a clasamentului la clasa KR Mini cu un total de 23 de puncte, aflandu-se astfel la doar un punct de adversarul sau direct Darius Cascaval, cel care s-a pozitionat  pe locul doi. “ Scoala este foarte importanta pentru mine, dar si cursele imi plac foarte mult. Nu cred ca as putea renunta la ele”, a spus micul campion Gabi Imre Jr.

Tatal sau, pilotul clasei KRDD Masters devine campion in al doilea an consecutiv si, chiar daca s-a aflat la egalitate cu Istvan Soos, a fost declarant campion, reusind astfel sa se impuna in duelurile directe cu adversarul sau.

“De karting m-am apucat datorita fiului meu care mi-a spus ca s-ar simti mult mai bine daca m-ar vedea si pe mine luand startul cu el. Desi ii sunt parinte, mecanic, si uneori adversar, inainte de toate cred ca sunt prieten si sustinator. Pe aceasta cale ii pot demonstra inca odata ca ii sunt alaturi si il sustin, acest lucru oferindu-i si lui, dar si mie, mult mai multa incredere. Impreuna formam o echipa foarte inchegata, iar faptul ca l-am vazut pe prima pozitie a podiumului m-a ambitionat extraordinar de mult”, a relatat Imre, seniorul echipei.

Emotiile nu au intarziat sa apara, atat de partea fiului cat si de partea tatalui, cei doi fiind un adevarat model unul pentru celalalt. “Cu siguranta am avut cele mai mari emotii. Nu mai stiam daca sa rad sau sa plang de bucurie, copilul devenind pentru mine un adevarat model.”

Pentru ca meritele trebuie incununate, cei doi vor fi premiati pentru aceasta performanta de catre Federatia Romana de Automobilism  Sportiv in cadrul Galei Campionilor din aceast an.

Credit foto: Ana Maria Florea


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide