Cinci modele din gama Kia au fost onorate în cadrul premiilor Driver Power Survey 2018

| 23 aprilie 2018 | 0 Comments

Kia Niro și Sorento câștigătoare ale premiilor Driver Power Survey 2018

– Proprietarii auto au desemnat Kia Niro drept câștigător în categoria „Small SUV” în timp ce Sorento a câștigat în categoria „Large SUV”
– Alte trei autovehicule din gama Kia au fost recunoscute în studiul anual
– Premiile sunt acordate pe baza rezultatelor unui sondaj realizat în rândul proprietarilor auto

Cinci modele din gama Kia au fost onorate în cadrul premiilor Driver Power Survey 2018, în urma voturilor primite de la proprietarii auto. Atât Niro cât și Sorento au câștigat premiul cel mare în categoriile din care au făcut parte.

În lista celor mai bune mașini de deținut în 2018 Kia Niro s-a situat pe locul doi cu un scor de 93%, în timp ce alte șase modele Kia s-au situat în top 75.

Niro a fost votat de către proprietarii auto drept cel mai bun autovehicul în categoria „Small SUV” și a fost premiat cu locul 1 în categoria „Infotainment, Connectivity and Electrics” fiind dotat în echiparea standard cu cameră de vedere pentru marșarier dar și cu sistemul Apple CarPlay™ și Android Auto™. Dotările de siguranță ale modelului Kia Niro, care includ Sistemul Autonom de Frânare de Urgență și Sistemul de Păstrare a Benzii de Rulare, au fost apreciate de asemenea, situându-se pe locul 2.

Kia Sorento s-a dovedit a fi un autoturism binecunoscut proprietarilor auto, fiind desemnat câștigător în categoria „Large SUV”. De asemenea, Sorento a câștigat și în categoria „Practicality and Boot Space” datorită portbagajului cu o capacitate de 605 litri fără cele cinci scaune rabatate sau celor 1,662 litri pe care îi oferă cu toate scaunele pliate.

Printre alte premii câștigate a fost inclus și locul doi obținut de Rio în categoria „Supermini”. Sportage a fost premiat cu locul trei în categoria „Mid-size SUV” iar Picanto s-a situat al treilea în categoria „City Car”.

Driver Power Survey este numărul unu în Marea Britanie în ceea ce privește sondarea satisfacției proprietarilor auto. În 2018, studiul Driver Power a oferit posibilitatea proprietarilor auto de a-și spune părerea și de a analiza și evalua autovehiculele achiziționate în ultimele 12 luni, dar și producătorii și distribuitorii auto, companiile de asigurare din punctul de vedere al mai multor criterii de evaluare. Premiile au fost acordate pe baza tuturor evaluărilor realizate de proprietarii auto și a voturilor acestora în diferitele categorii ale studiului. Pentru mai multe informații vizitați: http://www.autoexpress.co.uk/driver-power.

Foto; autoexpress.co.uk


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Istoria logo-ului Opel

Noul Mokka, primul model Opel care prezintă noul design al logo-ului mărcii

Închide