spot_img

Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu a triumfat în campionatul de viteză în coastă cu o mașină electrică

Ediția din acest an a Trofeului Râșnov a fost martora unei premiere absolute în țara noastră, o victorie răsunătoare realizată de Dominic Marcu în clasamentul general al primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Și nu orișicum, ci cu o mașină 100% electrică – Tesla Model 3 Performance.

Pentru prima dată în cariera sa, Dominic a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, confirmându-și perseverența și ambiția fără limite. De asemenea, este pentru prima dată când o mașină electrică a câștigat o etapă într-o competiție de viteză în coastă.

Pentru Dominic, victoria Trofeului Râșnov este cu atât mai specială cu cât proiectul primei Tesla de viteză în coastă din Europa a fost lansat chiar la Râșnov, în ediția din 2022.

Călătoria lui Dominic nu ar fi fost posibilă fără susținerea partenerilor care împărtășesc pasiunea pentru inovație și sustenabilitate. Participarea sa este datorată partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR Leasing, Hama Romania, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade și Ministerul Mediului.

În plus, din acest sezon Dominic se bucură și de susținerea noilor parteneri: Bergenbier Fără Alcool, Duracell, AutoChelu, precum și NEPI Rockcastle prin Mega Mall, Promenada Craiova, Ploiești Shopping City, Shopping City Târgu Mureș, Shopping City Timișoara,

Dominic pregătește surprize de proporții pentru susținătorii săi!

Sursa si imagine (credit foto neprecizat): comunicat remsi Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri