IAA 2014 Hanovra: Hyundai H350 prezentat in cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale

| 30 septembrie 2014 | 0 Comments
Hyundai H350

Hyundai H350

Noul model H350 a fost prezentat in cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale IAA 2014 de la Hanovra, Germania

Hyundai Motor Company, cel mai mare constructor auto din Coreea de Sud, a dezvaluit la salonul dedicat vehiculelor comerciale IAA 2014 de la Hanovra, H350, primul sau autovehicul comercial usor conceput special pentru piata europeana. Eficient, sigur, cu un stil aparte, noul H350 reprezinta o optiune versatila si practica pentru utilizatorii vehiculelor comerciale, potrivit Hyundai Romania.

Trei tipuri de caroserii disponibile datorita platformei flexibile: furgon, mini-bus pentru transport persoane si camioneta cu platforma coborata

H350 dispune de o platforma flexibila si trei variante de caroserie: furgon, mini-bus pentru transport persoane si camioneta cu platforma coborata – si este menit sa consolideze prezenta marcii pe segmentul vehiculelor comerciale usoare, atragand noi categorii de clienti in Europa.

Volum de incarcare generos, design ergonomic si costuri de exploatare scazute

Echipa de ingineri Hyundai specializati pe partea de vehicule comerciale si-a concentrat eforturile in sase directii cheie in procesul dezvoltarii modelului H350: eficienta, valoare, sarcina, siguranta, fiabilitate si performanta. In dezvoltarea sa, Hyundai s-a raportat la modelele concurente ale principalilor producatori europeni de vehicule comerciale premium, pentru a oferi utilizatorilor o experienta peste nivelul celorlalte vehicule din segmentul sau.

H350 preia stilul modern al autoturismelor Hyundai, prezentand un design aerodinamic aparte. Manevrabilitatea combinata cu tinuta stabila si confort, apropie experienta rafinata oferita la volanul modelului H350 de cea a unui autoturism.

H350 beneficiaza de o caroserie ranforsata, datorita utilizarii otelului de inalta rezistenta si ingineriei avansate a sasiului, care impreuna cu dotarile de siguranta il plaseaza printre liderii segmentului sau in termeni de rezistenta in cazul unui impact. Hyundai transfera pe noul vehicul comercial H350 tehnologii care echipeaza autoturismele sale, oferind astfel niveluri premium de confort si utilitate.

Desi a fost conceput ca un instrument de lucru puternic si fiabil, designul si rafinamentul il recomanda si ca mijloc de transport confortabil pentru familie si prieteni. Suma caracteristicilor noului H350 garanteaza o experienta plina de satisfactii posesorilor sai, oferind atat clientilor persoane fizice, cat si celor juridice, flexibilitatea necesara pentru a-si atinge obiectivele.

Motoarele turbo diesel puternice si eficiente, echipate cu o cutie manuala in sase trepte, ofera modelului H350 un cuplu suficient pentru a transporta incarcaturi cu sarcini ridicate (pana la 1,5 tone) in zona cargo generoasa (3665 x 1795 x 1955 mm), oferind si posibilitatea unui transport suplimentar de pana la 2,5 tone, datorita capacitatii sale de remorcare.

Noul model H350 va fi prezentat publicului si in cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.

VIA: Hyundai Romania


Tags: , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide