Hyundai Motorsport continua dezvoltarea i20 R5

| 20 februarie 2018 | 0 Comments

i20 R5 va beneficia din luna martie de o propulsie mai puternica, in cadrul programului de dezvoltare a autovehiculului

Hyundai Motorsport continua dezvoltarea i20 R5, clientii avand posibilitatea de a beneficia de o propulsie mai puternica datorata unei noi structuri si a modificarii distributiei variabile. Modelul dispune de un propulsor de 1,6 litri turbo, cu injectie directa si o cutie de viteze cu cinci trepte, conform informatiilor prevazute in regulamentul FIA pentru aceasta categorie.

Echipa de ingineri si-a concentrat eforturile in procesul dezvoltarii sasiului, crescand, astfel, performanta autovehiculului. Mai mult, amortizoarele au fost modificate pentru asfalt si macadam, permitand abordarea unor pante mai accentuate.

Ultima perioada a fost foarte incarcata pentru Divizia Clienti. Dupa ce au fost revendicate trei titluri in primul sezon, interesul pentru achizitionarea de modele i20 R5 a ramas ridicat, mai ales pentru clientii din Portugalia, Irlanda si Paraguay. La finalul saptamanii trecute, echipajul paraguayan, primii clienti ai Hyundai Motorsport din America de Sud, a obtinut o victorie la debutul lor cu noul autovehicul.

Noul model va fi disponibil dupa data de 1 martie, in urma obtinerii omologarilor necesare. R5 este primul autovehicul conceput de Divizia Clienti din cadrul Hyundai Motorsport din Alzenau.

Andrea Adamo, directorul Diviziei Clienti din cadrul Hyundai Motorsport, citat de autostiri.ro, a declarat: “Dezvoltarea accelerata in cadrul categoriei R5 ne impulsioneaza sa muncim in permanenta pentru a putea garanta succesul. Obiectivul nostru este de a avea un autovehicul fiabil, care sa se comporte excelent pe orice tip de suprafata.”

Sursa si imagine:comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide