spot_img

Harghita Challenge încheie a treia ediție de succes: Octavian Ciovică, Emil Ghinea și Bogdan Duma au ajuns pe podiumul categoriei Open

Harghita Challenge, competiția de viteză în coastă extrem de așteptată, a înceiat ieri cea de-a treia ediție de succes, lăsând participanții și spectatorii extrem de entuziasmați. Competiția, desfășurată în peisajele uluitoare ale Muntelui Harghita, a reunit unii dintre cei mai pricepuți piloți din România și din străinătate. Categoria Open s-a dovedit a fi un teren de luptă intens, culminând cu victoriile triumfătoare ale lui Octavian Ciovică, Emil Ghinea și Bogdan Duma.

Harghita Challenge este renumită pentru traseul frumos, dar și pentru potențialul de a demonstra abilitățile de pilotaj ale participanților. Anul acesta, provocarea a fost cu atât mai mare cu cât una dintre manșele de concurs s-a desfășurat pe ploaie, ambiționând și mai mult piloții să ia doar deciziile potrivite pentru a parcurge etapa integrală obținând cel mai bun timp.

Într-o luptă strânsă, Octavian Ciovică a ieșit învingător în categoria Open, câștigând premiul King of the Hill pentru a treia oară consecutiv. Abilitățile sale remarcabile de pilotaj, alături de hotărârea neclintită, l-au plasat pe un bine meritat loc întâi.

Pe locul doi, cu un timp impresionant, Emil Ghinea a demonstrat abilități excepționale și tenacitate.

Surpriza acestei ediții a fost reprezentată de Bogdan Duma, care la doar 18 ani, a dat dovadă de un potențial incredibil și determinare, obținând poziția a treia în categoria Open. Rezultatul este cu atât mai remarcabil cu cât Bogdan a participat cu un Mitsubishi Lancer Evo pe care l-a inaugurat pe traseul Harghita Challenge.

Organizatorii Harghita Challenge doresc să-și exprime recunoștința față de toți participanții, partenerii, co-organizatorilor Primăria Miercurea Ciuc și Consiliul Județean Harghita și spectatorilor care au contribuit la succesul răsunător al evenimentului din acest an. Susținerea și entuziasmul copleșitor au jucat, fără îndoială, un rol esențial în a face din Harghita Challenge un eveniment de marcă în calendarul motorsportului.

Credit foto: Mihai Stetcu

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,348FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri