spot_img

Gopo Fashion Night, invitati de marca si designeri de renume

Gopo Fashion Night
Gopo Fashion Night

Luna martie este una importantă pentru industria de Film din România: au loc Premiile Gopo, unde Dacia se află pe afiş în calitate de sponsor din 2008. Şi în acest an, actori, regizori, producători şi personalităţi ale cinematografiei româneşti vor descinde pe covorul roşu coborând din Dacia. Ca un preview a ceea ce se va întâmpla la Gala de decernarea a Premiilor, marţi, 11 martie, a avut loc Gopo Fashion Night, conform Dacia Romania.

Aflat la cea de-a cincea ediție, acest eveniment a adus la un loc diferite colecții impresionante de rochii și ținute semnate de cei mai în vogă designeri români. Peste 100 de invitaţi au admirat creaţiile designerilor români prezenți la seara dedicată celebrării relației dintre film și modă şi au putut să contribuie la ţeserea covorului roşu realizat de Banca Comercială Română (BCR), care va fi expus în seara Galei.

Pentru seara de 24 martie, actrițele Ilinca Goia (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar) și Iulia Verdeș au optat pentru ținutele create de Rhea Costa, în timp ce Ioana Anastasia Anton (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal), Mirela Oprișor (laureată a Premiului Gopo 2011 pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar), Iulia Lumânare, Iulia Lazăr și Irina Antonie au ales creaţii semnate Dorin Negrău.

Irina Fodor și Cosmina Stratan s-au orientat spre creațiile Andreei Bădală (Murmur), Ioana Flora (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal) și Dorotheea Petre își vor face apariția pe covorul roșu al Galei din 24 martie în ținute Venera Arapu, în timp ce Mihaela Sîrbu (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar) și Iulia Rugină (nominalizată la categoria Cea mai bun debut) au preferat propunerile Irinei Marinescu. Corneliu Ulici a ales un costum Lo Spaccio.

Pantofii marca Mihaela Glăvan vor fi purtati de Iulia Lumânare și Mihaela Sîrbu, în timp ce Iulia Verdeș a ales pantofii creați de Coca Zaboloteanu și accesoriile Carlei Szabo. Ioana Flora își va completa ținuta cu o blană Paisi.

La Gopo Fashion Night 2014 au participat nominalizații Gheorghe Ifrim, Mihaela Sîrbu, Ioana Flora, Ioana Anastasia Anton, Iulia Rugină, Ela Ionescu, Ilinca Goia, Irina Marinescu, Gabi Suciu și Ada Solomon, actrițele Mirela Oprișor, Olivia Niță și Rodica Lazăr și vedetele media Amalia Enache, Albertina Stanciu, Irina Fodor și Ioana Maria Moldovan, informeaza Dacia Romania.

Cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo va avea loc luni, 24 martie 2014, va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TV de ProCinema și va fi prezentată de Amalia Enache și Radu Iacoban.

Gala va putea fi urmărită live şi online, pe www.premiilegopo.ro şi pe www.procinema.ro

Sursa si imagine: Dacia Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri