Goodyear Wrangler DuraTrac câștigă pentru a cincea oară consecutiv premiul ‘Alegerea Cititorilor’ al revistei ‘Off Road’

| 11 octombrie 2017 | 0 Comments

Goodyear își continuă povestea de succes fiind aleasă și în acest an de către cititorii revistei „Off Road”. Pentru a cincea oară consecutiv, anvelopa Goodyear Wrangler DuraTrac a fost votată de cititori ca fiind cea mai bună anvelopă off-road[1].

Având la dispoziție 11 opțiuni, cititorii revistei „Off Road” au ales Wrangler DuraTrac ca favorită într-un procent de 21,3%. Peste 20.000 de cititori au luat parte la sondaj, nominalizând anvelopa de teren preferată, precum și vehiculul de teren preferat.

Modelul Goodyear Wrangler DuraTrac a fost conceput special pentru off-road extrem de dur și, grație durabilității și versatilității sale, vehiculele pot aborda suprafețe dificile.

„Acest premiu este deosebit de important pentru noi, deoarece cititorii revistei” Off Road „sunt adevărați experți, cu cerințe ridicate în ceea ce privește anvelopele de teren. Alegerea lor arată că Wrangler DuraTrac își respectă promisiunile „, a declarat Mike Rytokoski, Directorul de Marketing pentru Europa în cadrul Goodyear, citat de autostiri.ro.

Premiul ”Alegerea Cititorilor”, acordat de revista „Off Road”, are o tradiție îndelungată în selectarea celor mai bune vehicule de teren. Premiile au fost lansate în 1982, iar premiul pentru cele mai bune anvelope de teren a fost lansat în ultimii cinci ani, o categorie pe care Goodyear a câștigat-o în fiecare an de la lansare.

[1] Off Road, Germania, nr. 08/2017, https://www.off-road.de/de/aktuell/award-2017-ergebnis/award-2017-ergebnis-seite6/


Tags: , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan GîRTOFAN conduce detașat Raliul Moldovei Bacău după prima jumatate a zilei întai

Cu două victorii pe primele trei probe speciale ale zilei Dan GîRTOFAN a preluat conducerea in Raliul Moldovei Bacău cu...

Închide