spot_img

Goodyear susţine fotbalul românesc ca partener oficial al Cupei României Timişoreana

Goodyear, partener oficial al Cupei României

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a producătorului de anvelope lider la nivel mondial, anunţă astăzi încheierea unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal pentru susţinerea fotbalului românesc ca partener oficial al Cupei României Timişoreana. La nivel mondial, Goodyear are o vastă experienţă în susţinerea sportului pe stadioane peste tot în lume, prin imaginea iconică a dirijabilelor sale.

În România, Goodyear va fi alături de fanii fotbalului şi de suporterii tuturor echipelor din Cupa României la toate meciurile din acest sezon.4

Cu ocazia tragerii la sorţi pentru semifinalele Cupei României Timişoreana, Goodyear Dunlop Tires România anunţă încheierea parteneriatului cu FRF pentru susţinerea acestei competiţii în calitate de partener oficial. Această decizie vine în continuarea acţiunilor companiei de la nivel regional de a se angaja în acţiuni de sprijinire şi dezvoltare a comunităţilor şi iniţiativei locale, precum şi a performanţei şi competitivităţii în diverse zone ale regiunii.

„Cupa României este o competiţie cu un impact puternic la nivel local. Sprijinind această competiţie în calitate de parteneri oficiali, venim în continuarea interesului companiei la nivelul întregii Europe de a sprijini comunitatea în care distribuitorii noştri autorizaţi îşi desfăşoară zilnic activitatea, deservind-o cu cele mai bune produse şi servicii”, a declarat Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România, pentru România şi Bulgaria. „Goodyear este un brand puternic, centrat pe familie, pe siguranţă şi pe ideea creării de coeziune şi solidaritate în grupurile mici şi la nivel local. Primul obiectiv al Goodyear este venirea în întâmpinarea nevoilor clienţilor finali şi, astfel, pe ideea de satisfacţie şi mulţumire. Cupa României este locul în care aceste valori ale mărcii noastre se găsesc foarte bine exprimate”, a mai adăugat acesta, conform comunicatului transmis Autostiri.ro.

Goodyear, 90 de ani de istorie pe stadion

La nivel internaţional, Goodyear are o experienţă de peste 90 de ani în susţinerea competiţiilor sportive desfăşurate pe stadioane, prin imaginea iconică a dirijabilelor sale. Dirijabilul Goodyear numit Volunteer a furnizat prima dată unui post de radio local o imagine ca dintr-un ochi de pasăre de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles în 1932.

Goodyear a coordonat de asemenea transmisiile TV de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Lillehammer, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Torino, Beijing şi Vancouver, în timp ce dirijabilele sale survolează stadioanele la toate meciurile importante din liga americană de fotbal.

Premiile Golgeterul Anului şi Antrenorul Celei Mai Bune Echipe, oferite de Goodyear

În România, Goodyear va fi prezent la toate meciurile Cupei României Timişoreana, pregătind surprize, organizând concursuri şi oferind informaţii tuturor fanilor şi suporterilor fotbalului românesc.

La finalul sezonului, Goodyear va oferi două premii speciale pentru Golgeterul Cupei şi pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe.

Pentru mai multe informaţii despre Goodyear, vizitaţi http://www.goodyear.eu/ro_ro/ sau pagina de Facebook Dirijabilul Goodyear.

Sursa si imagine: comunicat de presa Izabella Ghita PR Managing Partner

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri