spot_img

Gheorghe Badea câștigă Hot Lap Competition 2 Night Edition

Pe o ploaie demnă de Spa Francorchamps, o nouă etapă de Hot Lap Competition a avut loc pe circuitul Prejmer Raceway Brașov, cei 52 de concurenți au avut de înfruntat, pe langă condițiile meteo și întunericul, aceștia concurând la lumina farurilor.

Sibianul Gheorghe Badea, pilot cu experiență vastă în Viteza în Coastă, câștigă în clasamentul OPEN la bordul unui Seat Ibiza și timpul său cumulat a fost 5:28.987 . Venit tot de la Viteză în Coastă, Cosmin Petre pe un puternic model Dacia Logan obține locul 2 cu un timp de 5:38.047 . Pilot ce vine din zona curselor de Rallycross și Slalom Paralel, Bogdan Rogoz-Renault Clio încheie pe locul 3 cu timpul de 5:40.662.

Patrik a fost cel mai rapid la Clasa 1 cu Rogoz al doilea și cu Eduard Bârloiu, pilot ce este o prezență constantă la Hot Lap ce termină pe 3 la clasă cu Dacia Logan (5:47.964).

Venit de la Promo Rally, brașoveanul Mihai Mareș pe Renault Clio RS (5:46.536) învinge la Clasa 2. Pe 2 a terminat Bogdan Țugui-BMW 320 (5:48.831), iar locul 3 i-a revenit pilotului de Rally2, Cosmin Săliștean-Renault Clio (5:51.071).

Gigi Badea este victorios la Clasa 3, acesta fiind urmat pe podiumul clasei de Andrei Straccini-BMW Seria 6 Gran Coupe (5:40.937) și de Călin Paraschiv ce a mers pe mașina câștigătorului, timp final- 5:43.809.

Badea se impune și la Diesel cu Paraschiv pe locul 2 și Mihai Marin-VW Bora (6:04.355) sosind pe locul 3 la categorie.

Un premiu special i-a fost acordat Ruxandrei Ioniță pe Honda Civic, fiind singura concurentă a sexului frumos ce a participat la Hot Lap Competition 2 Night Edition.

Pe lângă prestațiile piloților, publicul a putut urmări demonstrații din partea lui Vali Porcișteanu, glisadele făcute de acesta la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 făcând deliciul celor prezenți la circuit.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și la această cursă din Hot Lap Competiton și vă așteptăm și la toamnă, atunci când vom desfășura ultima etapă din 2022 la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Hot Lap Competition 2 Night Edition le mulțumește partenerilor Prejmer Raceway Brașov, BlackStuff, Sigil, Delta Racing Team, Vinepiesalagaraj.ro, Vali Porcișteanu Racing, Racing Expert, Motorsport Promotion, Sigemo, K2 și ABImages.ro.

Credit foto: Bogdan Barabas

SursaȘ comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri