Gabi Imre despre fiul sau

| 7 iulie 2016 | 0 Comments

Gabbi Imre (3)Etapa a treia a Campionatului National de Karting Dunlop desfasurata la AmcKart Bucuresti a adunat la start 40 de piloti si m-a inspirat sa povestesc cu campionul national la drift Gabi Imre despre fiul sau.

Cu emotie in glas si cu sclipire in ochi, Gabi mi-a povestit despre cat este de mandru de faptul ca fiul sau Gabi Imre junior  ii calca pe urme in ceea ce priveste motorsportul, din ce in ce mai mult. Prima experienta  a juniorului a fost pe la varsta de un an jumatate, cand, in bratele tatalui a tinut un volan in mana intr-un poligon auto. Odata cu trecerea timpului a inceput sa acumuleze cat mai multa experienta, iar de la varsta de 7 ani a inceput sa conduca singur masina tot in poligon auto. Faptul ca a crescut printre  volane, masini, piloti si poligoane auto a constituit un  avantaj enorm pentru tanarul pilot, in prezent fiind lider in clasamentul general la Karting Dunlop.

Prima experienta cu un kart a fost in anul 2015 cu doar 2 saptamani inainte de prima competitie la care a participat, clasandu-se astfel pe locul trei, loc pe care s-a mentinut pana la sfarsitul clasamentului.  “ La prima competitie a fiului meu am avut emotii extrem de mari. Am fost doar mecanic, iar cand am ajuns acasa mi-a spus ca isi doreste extrem de mult sa fim amandoi la linia de start in competitiile de karting. Este fiul meu, trebuie sa ii indeplinesc dorintele, asa ca, urmatoarea achizitie a fost un kart pentru mine, pentru a ne putea da amandoi”, a marturisit seniorul Imre cu emotii in glas. Dupa cum era de asteptat, la urmatoarea etapa au fost prezenti ambii membri ai echipei Imre, cel mic fiind foarte motivate de prezenta tatalui. In cazul juniorului Imre, aceast sport l-a disciplinat extrem de mult, ba chiar avand rezultate bune si foarte bune la scoala.

In aceeasi grupa cu Gabriel si cu aceeasi experienta in domeniul kartingului povestim si despre fiul  bine cunoscutului pilot Andrei Cascaval, Darius. La cea de-a treia etapa de karting de la Bucuresti cei doi tineri au dus o batalie foarte stransa, finish-ul trecandu-l la un metru distanta unul de celalalt, distanta la care au stat practic toata cursa.

Gabbi Imre (2)“La prima cursa i-am explicat ca podiumul si cupele sunt doar un bonus. Prezenta la linia de start face mai mult decat orice cupa, deoarece momentele traite acolo sunt unice si irepetabile.” Faptul ca fiul sau face ce ii place nu poate sa fie decat o multumire pentru seniorul Imre care spune cu mandrie ca ii este atat tata cat si prieten, mecanic dar si coleg la linia de start.

Despre tanarul pilot putem spune ca va merge in continuare la competitiile de karting iar supriza cea mare pentru toata lumea este ca de anul acesta, Gabi il va avea “elev” la cursurile de drift pe fiul sau care este si primul elev official al Academiei de drift.

Surprizele vin si in randul celor mari. Seniorul Imre revine in forta in campionatul de drift cu o masina de 600 de cai putere, iar in viitor va debuta in Campionatul National de Viteza in coasta cu o masina cu tractiune spate.

La final pot spune ca cei doi sunt un model demn de urmat in motorsport, atat din partea sustinerii tatalui pe toate planurile cat si din parte juniorului care, de la o varsta frageda este foarte implicat in ceea ce face.

Foto: Cosmin Gabriel


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide