Fernando Alonso a primit undă verde și va concura în China

| 14 aprilie 2016 | 0 Comments

Ghinionistul al debutului de sezon a fost fără îndoială Fernando Alonso. Pilotul echipei McLaren Honda a fost la un pas de un final tragic după incidentul cu Esteban Gutierrez din Marele Premiu al Australiei.

Absent în Bahrain, după ce nu a primit OK-ul medicilor, Fernando Alonso va reveni la volanul monopostului McLaren Honda cu ocazia Marelui Premiu al Chinei, ce urmează să se desfășoare în acest final de săptămână.

Până în ultimul moment prezența dublului campion mondial spaniol a fost incertă, Stoffel Vandoorne fiind pregătit din nou să îi ia locul, după debutul cu punct din nocturna Bahrainului.

În campionat, laureatul sezoanelor 2005 și 2006 nu a punctat momentan, iar situația nu pare să-i fie favorabilă dată fiind forma mediocră a echipei. Totuși, de circuitul de lângă Shanghai îl leagă amintiri, cele două victorii, din 2005, respectiv 2013, plasându-l pe locul secund, după Lewis Hamilton la numărul de succese în China.


Tags: , , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Daniel Lupu On Board la Trofeul TOTAL Brasov 2019

Bine v-am regăsit! De această dată, cu ajutorul Lui Ciprian Daniel Lupu vă oferim imagini din interiorul mașinii sale de...

Închide