Eveniment. Întâlnirea de iarnă SuzukiClub România!

| 25 februarie 2011 | 0 Comments

Membrii SuzukiClub România s-au întâlnit weekendul trecut la Harghita Băi pentru cea de-a treia “Întâlnire de iarnă”.

Nu şi-au propus să doboare recorduri sau să intre în istorie ci au avut un obiectiv mult mai îndrzneţ, DISTRACŢIA, un obiectiv atins cu succes pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

Aceasta este cea de-a treia editie a intalnirilor de iarna Suzuki. Daca la prima am fost două masini, eu si inca un membru, atunci avand doar trei luni de „viata”, la a doua am crescut si am depasit bine zece masini. La aceasta editie am depasit 25 masini, recordul nostrum fiind de 30 masini, la aniversarea de doi ani, septembrie 2009 la Danes”, ne-a declarat Cristi Tudor, organizatorul evenimentului.

Snow Tubing-ul, Omul de zapada SuzukiClub, focul de tabără sau “Ataca pe Jimny!” au fost ingredientele unui weekend incredibil în care voia bună şi distracţia au făcut casă bună cu fanii mărcii asiatice.

Am pastrat traditia, si am organizat si la aceasta intalnire cea mai tare masina din parcare. Daca la prima editie a castigat un SSS cu un look foarte sportiv, de aceasta data a castigat masina mea, care are ca imbunatatiri un kit de intaltare, lupe & xenon si colantare negru mat”, a completat Cristi.

Este binecunoscut faptul că o imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte, însă imaginile celor de la SuzukiClub spun totul!


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Dakar 2021: Emanuel Gyenes termină etapa a 11-a pe locul 29 și se menține pe poziția a doua la clasa Malle Moto

Emanuel Gyenes #29 Autonet Motorcycle Team - KTM, a încheiat penultima etapă pe locul al 29-lea, la 01 h 03...

Închide