EuroCar Meeting Spring Warm Up by Streetmaniacs

| 17 aprilie 2014 | 0 Comments

In week-endul ce a trecut, 12-13 aprilie 2014,  s-a desfasurat in Bucuresti o intalnire in stilul bine cunoscut a celor de la StreetmaniacsTeam. O intalnire  foarte reusita cu masini frumoase si atmosfera excelenta.

La acest eveniment au participat de asemenea cunoscutul pilot de raliu BOGDAN RUSEA cu a sa masina de competitie, cluburi consecrate de pasionati de auto NO SPEED LIMIT, MIDNIGHT RACERS, UNKNOWN RACERS, OVERSPEED CLUB, LOW SOCIETY, etc.

Am avut TAXI DRIFT cu vicecampionul national al Romaniei la drift, pilotul Sorin Ene, am avut BOURNOUT CONTEST cu posesorii de „ursi” printre care Niculescu Marius si Ciprian Mihai, AIRRIDE BATTLE unde s-a dus o lupta stransa intre 7 auto destul de titrate care sunt dotate cu de perne de aer, un concurs de LIMBO in care s-au intrecut masini low, un concurs BLINDFOLD SLALOM in care pilotul masini era legat la ochi si copilotul trebuia sa ii explice cum ocololeste cateva jaloane iar la final s-a ales si BEST CAR OF THE SHOW , castigator fiind un BMW 280 csi restaurat, proprietatea lui  Petrescu Florin Emanuel.

Inatlnirea a fost dedicata pasionatilor de tuning, dar si publicului care a avut parte de momente unul mai frumos decat celalalt. Si de aceasta data, Streetmaniacs Team a reusit sa organizeze un eveniment placut, exploziv, antrenant, incitant  si rafinat.

Ne face placere sa va oferim imagini realizate de Cosmin Gabriel Photography.

Acest eveniment a fost posibil cu participarea 4Tuning, Motul, F64, Midocar, Suzuki, AutoK9, Perfect Paint, Meguiar’s, Wheels Market.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Tuning

Citește articolul precedent:
Adrian RASPOPA va participa la Raliul Perla Harghitei Tess si propune noul proiect Pădurea Raliului Moldovei

Adrian RĂSPOPA va lua startul alături de navigatorul său, Cosmin DIACU, la cateva etape de raliu în sezonul competițional 2020....

Închide