Etapa Europeana de Motocros la Zarnesti

| 10 iunie 2017 | 0 Comments

În acest weekend are loc pe Circuitul de Motocros de la Zarnesti (Brasov), etapa EUROPEANA de Motocros unde la clasa EMX 65 este pe primul loc ROMANUL Popovici Marius de la Sibiu Racing Team. Acesta este foarte aproape astfel sa devina Campion European … acum la Zarnesti este singura etapa unde evolueaza in fata suporterilor romani.

Popovici Marius este la un pas sa devina Campion al Europei la Motocros … un rezultat enorm pentru Romania. Acesta va alerga in doua manse diferite atat sambata cat si duminica 10-11 iunie 2017.

Vom avea manșe spectaculoase însă la toate clasele, în Campionatul Național existând lupte frumoase pentru podium la Clasa MX2 Junior între Grădinaru Alexandru și Stan Iasmina. Stan Iasmina concurează de altfel și în Campionatul European la Clasa MX Women cu rezultate din ce în ce mai bune, conform FRM.

La Clasa 50cc Junior 3 concurenții care au cele mai mari șanse să se încoroneze Campioni Naționali sunt: Bartha Milan, Jigmond Liviu și Benczedi Zoltan, aceștia fiind despărțiți de doar 14 puncte. La Veterani se anunță o luptă frumoasă la vârf între Fazakas Zoltan si Gagyi Peter și la fel la Clasa Amatori MX1 unde primii trei sportivi sunt despărțiți de doar 10 puncte: Ardelean Cristian, Hendel Alexandru și Gergely Attila, potrivit FRM.

Până acum s-au înscris 26 de sportivi din 4 țări.

Motociclistii sunt alaturi de Simona Halep

Motociclistii de la Motorsport Race Management si Imporium Moto aflati la Campionatul European de Motocross la Zărnești România sunt alături de campioana noastră Simona Halep și o susținem în finala de la Roland Garros ce se va disputa mâine la Paris de la ora 16:00.

VIA: FRM

Foto: Motorsport Race Management


Tags: , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide