spot_img

DTM: BMW Startup Garage este partener oficial al BMW M Motorsport la Hockenheim

Când cele şase BMW M4 DTM vor intra pe circuit la finala DTM de la Hockenheim (Germania), BMW Startup Garage va fi implicat în calitate de partener oficial al BMW M Motorsport. Logo-ul companiei start-up a BMW Group va fi poziţionat în mod proeminent pe pasajele roţilor şi în garajele echipelor.

„Suntem încântaţi să avem BMW Startup Garage alături în calitate de partener oficial la un eveniment atât de special precum finala sezonului DTM”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, citat de autostiri.ro. „BMW Motorsport înseamnă inovaţie. BMW Startup Garage promovează exact acest spirit de pionierat prin faptul că oferă companiilor start-up din domeniul tehnologiilor şi produselor inovatoare de mobilitate şansa de a lucra îndeaproape cu BMW Group. Motorsportul oferă platforma perfectă pentru testarea inovaţiilor în loturi mici şi în cele mai dificile condiţii.

Din acest motiv, aş fi încântat să văd şi mai multe companii start-up cu accent specific pe utilizare în motorsport la BMW Startup Garage după cursele de la Hockenheim.”

Colaborarea cu companii start-up devine tot mai importantă pentru companiile mari. Din acest motiv, BMW Group a format BMW Startup Garage în 2015. Misiunea sa este aceea de a maximiza potenţialul companiilor start-up foarte inovatoare, ale căror produse sunt utilizabile direct de la BMW Group. BMW Startup Garage contactează companii start-up care oferă tehnologii, produse sau servicii inovatoare.

Accentul este pus pe contribuţia la dezvoltările viitoare ale BMW Group. BMW Startup Garage ofertă acestor companii start-up şansa de a-şi testa dezvoltările în automobile BMW sau în domenii tehnice din cadrul BMW Group şi de a le optimiza cu ajutorul infrastructurii BMW şi a răspunsurilor din partea inginerilor BMW.

Standardul este atât de ridicat la un lider tehnologic şi de inovaţie precum BMW Group astfel încât poate accelera semnificativ dezvoltarea inovaţiilor start-up în produse ce pot fi comercializate.

Luni, BMW Startup Garage a organizat un eveniment de networking pentru reprezentanţii unor companii start-up de top şi ai BMW Group la „Bits & Pretzels” din München (Germania), una dintre cele mai importante conferinţe mondiale rezervate companiilor start-up. Printre cei prezenţi s-a numărat Jens Marquardt ca „Key Note Speaker”.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri