Drift Games deschide sezonul 2017 în driftul românesc

| 26 aprilie 2017 | 0 Comments

Adrenalina pasionaților de sporturi cu motor va atinge cote maxime pe 30 aprilie, în parcarea falezei din Constanța, acolo unde șapte dintre cei mai spectaculoși piloți de drift din România vor lua parte la Drift Games, un show unic în țara noastră pus în scenă în parteneriat cu Asociația Litoral Delta Dunării și care va deschide oficial seria evenimentelor organizate de Romanian Drift Community în 2017.

După ce a luat locul 3 în prima etapă a Campionatului European, cu numai o săptămână în urmă, Călin Ciortan li s-a alăturat lui Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici, Radu Moise, Radu Văduva, Gabi Imre (trainer Academia de Drift) și Traian Buse (primul campion la drift din istoria României) pentru Drift Games, un eveniment în care cei 7 piloți profesioniști își vor testa limitele.

„Va fi un spectacol unic. Dacă până acum, spectatorii erau obișnuiți cu battle-urile agresive, de data aceasta vom avea și ceva în plus. Inițieri la 100 de kilometri la oră cu întoarcere la 180 de grade, parcări în derapaj, treceri la limită printre obstacole și multe alte elemente spectaculoase. Drift Games e un nou concept pe care îl vom lansa acum la malul mării”, a declarat Andrei Balica, președinte Romanian Drift Community, citat de autostiri.ro.

Evenimentul va fi parte din programul anunțat de Asociația Litoral Delta Dunării pentru promovarea stațiunilor de la Marea Neagră pentru mini vacanța de 1 mai. „Succesul de anul trecut, când au fost aproximativ 15.000 de turiști la etapă ne-a convins să continuăm proiectul, iar driftul e un sport care atrage public. Cu siguranță va fi un week-end plin, iar pe lângă Drift Games, vom avea o mulțime de alte evenimente, de la Sunwaves, la concerte Vunk, Provincialii, Ionuț Galani sau lansare de lampioane între Mamaia, Vama Veche și Delta Dunării”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării, citata de autostiri.ro.

Drift Games va deschide sezonul 2017 în driftul românesc, care va continua cu International Grand Prix (6-7 mai, Piața Constituției, București) și prima etapă din Campionatul Național, programată pentru 13-14 mai pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria), această ediție fiind organizată în parteneriat cu vecinii de la Vest.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Nebunie pe Red Bull Ring

Dupa o pauza de aproape 7 luni, iata ca cea mai titrata competitie din motorsport, a luat start in sezonul...

Închide