Dr.Nissan Rally Team alearga la Timisoara

| 5 noiembrie 2015 | 0 Comments

DOMIDE SI NISTORIn acest sfarsit de saptamana echipajul satmarean Dr.Nissan Rally Team format din pilotul Ovidiu Domide si copilotul Daniel Nistor se lupta pentru cucerirea trofeului “Corneliu Tit” pus la bataie in cadrul celei de a III-a etape a Campionatului National de Rally Raid.

Reparatia lui „Isabelle” a fost o adevarata provocare dupa participarea la TransCarpatic Rally Raid care a produs avarii majore consacratului monstru pe patru roti, Nissan Patrol-ul lui Domide. Emotiile sunt si mai mari pentru cei doi satmareni mai ales pentru faptul ca nu au apucat sa testeze masina inainte de cursa.

“A fost foarte greu sa refacem masina într-un timp asa scurt dar cu ajutorul băieților din service am reușit să terminăm în timp util. Sunt puțin stresat pentru ca nu am reușit să testam masina, ea suferind niște modificări la partea de suspensie, transmisie si motor,” a declarat Ovidiu Domide, pilotul echipajului Dr.Nissan Rally Team, citat de autostiri.ro.

Cu un rezervor de peste 300 de litri, un consum de 80 de litri/ suta de kilometrii şi motor de 300 CP, maşina este pregătită pentru competiţia ce se va desfăşura pe teren accidentat ce insumeaza 300 de km de drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

Competitia automobilistica ce se va desfasura in perioada 6 – 7 noiembrie are un traseu bine pus la punct menit sa scoata in evidenta indemanarea si pregatirea echipajelor participante.

Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmarii concurentii pe probele speciale, sunt situate vineri 06.11.2015 între orele 12,00 – 16,00 in localitatea Ianova la iesirea inspre Bencecul de sus si la iesirea inspre lacul de acumulare, iar sambata 07.11.2015 intre orele 09,30 – 18,00 la Herghelia Herneacova.

In cadrul festivitatii de premiere va avea loc lansarea cartii ”Automobilismul sportiv din Romania 1969 – 2014” scrisa de regretatul Maestru al sportului in automobilism, Corneliu Tit.

Evenimentul destinat iubitorilor de sport pe patru roti se organizeaza sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) in parteneriat cu Clubul Sportiv SPEED RACING si A-CAR Romania Filiala Timis.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Spectacol pe Transfăgărășan pentru DTO Rally Team

Toate cele patru echipaje ale DTO Rally Team au concurat sub culorile echipei piteștene din plăcerea pentru curse și au...

Închide