Dominic Marcu revine la Trofeul Sinaia alaturi de parteneri puternici

| 22 iulie 2016 | 0 Comments

Dominic Marcu revine la Trofeul Sinaia alaturi de parteneri puternici

Dominic Marcu, câștigătorul clasei 1 – grupa N în Trofeul Sinaia 2015, revine în competiții. Dominic, component al clubului „Leaders R Us”,  este pregătit pentru Trofeul Sinaia 2016. Acesta va concura la volanul unui Citroen Saxo VTS , grupa N.

Entuziasmul, talentul, dăruirea pilotului din Sinaia sunt susținute de parteneri puternici, serioși și de încredere. Marcu este bucuros să ia startul alături de un partener strategic.

„Participarea mea la această etapă este posibilă având cel mai bun co-pilot: Huawei Romania Technologies. Asocierea noastră s-a bazat pe motto-ul brandului “Make it Possible”, care mi se potrivește de minune! Astfel, nu doar că am reușit să îmi îndeplinesc visul de a participa la încă o etapă, dar am avut un partener care m-a încurajat la tot pasul și care mi-a demonstrat că „Make it Possible”  nu este doar un simplu motto ci este chiar o reflectare a realității după care mă și ghidez,” a precizat Dominic.

Implicat de peste 30 de ani în domeniul logistic din motorsport, DHL face un pas important în susținerea tânărului pilot. DHL este la nivel global Partener Ligistic Oficial al Formula 1, Formula E, WTCC, Moto GP și FIA World Endurance Championship (FIA WEC).

” DHL Express Romania, se alatură efortului echipei fiind prima dată în țară pe o mașină de competiții. Primul meu vis a fost de a concura în CNVC, al 2-lea vis a fost să câștig locul 1, iar alt vis îndeplinit este acela de a avea lângă mine parteneri și oameni care cred în mine, mă susțin să fiu la start și la această competiție. Etapa de la Sinaia îmi este foarte dragă. Aici am debutat în Campionatul Național de Ski, am avut prima victorie. La Sinaia am debutat în CNVC, iar anul trecut am avut prima victorie din carieră. Traseul de la Sinaia este cel mai spectaculos și greu din țară. Pe acest traseu nu trebuie să greșești, este un traseu stradal tehnic cu segmente de viteză, delimitat de borduri și case. Sper să fie vremea bună, iar publicul să fie prezent în număr cât mai mare, să fie alături de noi și să savureze spectacolul cailor putere, Mulțumesc partenerilor: Huawei Romania Technologies, Rina Hotels & Resorts,Holiday Club, Comsar Total, Expodisplay, Tricouriador.ro, Lensa, Plastidip, DHL Express Romania, Eurosin Premium Car, Blue Digital Studios, Freshprint, Autostiri.ro,” a menționat Marcu.

În călătoria spre performanță, sportivul clubului „Leaders R Us”, este susținut și îndrumat de Claudiu David și încurajat de colegii din echipa Emotions By Motion.

Credit foto: Sabina Calin  #Huawei, #MakeitPossible, #PoweredbyHuawei


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide