“Divizia M” de la BMW vrea propriul model!

| 24 octombrie 2011 | 0 Comments

Într-un interviu acordat publicaţiei Inside Line, Albert Bierman, şeful diviziei dezvoltare de la BMW, a dezvăluit că ar fi de acord ca “M division” să-şi lanseze propriul model!

În calitatea mea de inginer nu aş putea fi decât încântat dacă cei de la ‘M division’ şi-ar lansa propriul model. Am discutat de multe ori acest subiect. Întrebarea care se pune e dacă aceştia vor reuşi să facă un astfel de model profitabil. În final totul se rezumă la a face bani!”, a spus Bierman.

Discuţiile privitoare la un astfel de model sunt din ce în ce mai aprinse, după ce rivalii de la AMG au scos pe piaţă un model independent de Mercedes, SLS AMG.

Oficialul bavarez a vorbit şi despre un posibil viitor model M diesel precum şi despre războiul cailor putere: “Nu mai putem adăuga mai mulţi cai putere motoarelor nostre! ‘M’ nu înseamnă numai cai putere! Cât despre un viitor M Diesel… Nu se ştie niciodată!


Tags: , , , , , , , ,

Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide