Declaratie HONDA Romania

| 2 martie 2017 | 0 Comments

Referitor la informatiile aparute in data de 1 martie 2017 pe tema verificarilor recomandate de Honda Motor Europa unui numar total de 2264 autoturisme Civic si CR-V produse intre anii 2006 si 2008, cu posibile probleme la modulul airbag-ului pasagerului, si distribuite pe piata locala, dorim sa facem urmatoarele precizari:

Campania de rechemare a celor 2264 de unitati, face parte dintr-un efort la nivel international ce vizeaza verificarea si aducerea la conformitate a componentelor unuia dintre cei mai mari furnizori de airbag-uri la nivel mondial – Takata – cu milioane de masini echipate pe plan international. Campania de rechemare vizeaza cateva zeci de marci auto, ale mai multor producatori.

Urmare a activitatii permanente de monitorizare a calitatii produselor noastre atat pe plan international cat si pe plan local, Honda Trading Romania a respectat procedurile standard in vigoare conform legislatiilor locala si europeana:

  • notificarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor prin Directia Generala de Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana
  • instiintarea tuturor reprezentantilor Honda Trading Romania din tara si din Bucuresti
  • instiintarea pe plan local a tuturor clientilor modelelor vizate de catre reprezentatii nostri
  • programarea la reparatorii autorizati Honda pentru aducerea la conformitate a tuturor vehiculelor vizate

Remedierea problemelor care ar putea aparea precum si aducerea la conformitate a modelelor afectate se face gratuit, fara nici un cost din partea clientilor nostri.

In incheiere, subliniem ca politicile companiei noastre la nivel international, deci si la nivel local sunt standardizate si mult mai drastice decit legislatiile in vigoare la nivel european sau international, printr-un sistem performant de comunicare interna, destinat rezolvarii in cel mai scurt timp a tuturor problemelor pe care le identificam atit prelansare cat si post lansare a  produselor noastre, in beneficiul tuturor clientilor nostri.

honda-logo-18.jpg


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Daniel Lupu On Board la Trofeul TOTAL Brasov 2019

Bine v-am regăsit! De această dată, cu ajutorul Lui Ciprian Daniel Lupu vă oferim imagini din interiorul mașinii sale de...

Închide