De la Women Rally la Rally 2 a fost doar un pas

| 2 aprilie 2021 | 0 Comments

Tess Rally 50, powered by Pro-x a fost o etapa de bun augur pentru echipajul 125, Adrian Tehei-Angela Sautea. Cei doi au facut acest pas dupa ce numele Angelei a rasunat pe podiumul Campionatului National Women Rally, iar Adrian i-a fost alaturi la fiecare etapa.

Salutare! Ne revedem acum, la câteva zile după debutul vostru în Tess Rally Brașov și bănuiesc ca adrenalina, emoțiile dar și momentele unice va sunt păstrate în gânduri.

Mulțumim ca ati ales sa împărtășiți cu noi o prima experiență, concluzii și păreri despre aceasta etapa.

Debutul în Rally 2. Tess Rally a fost asa cum va așteptați? Cum a fost când ați dat piept cu greutatea probelor speciale? Cum au fost probele pentru voi și care vi s-a părut cea mai dificila?

Fiind pentru prima data in Rally, nu am avut un termen de comparatie.Nu prea stiam la ce sa ne asteptam. A trebuit sa ne adaptam pe parcurs la toate situatiile, de la minutul ideal de pontaj la marirea ritmului pe dictare.Multumim vecinilor din parcul service pentru sfaturi si ajutor:  Danny Ungur Racing si H Motorsport

Am invatat dupa aceasta participare….. ca mai avem multe de invatat. Am dat piept cu greutatile probelor speciale de la primul viraj, masina neavand setarile corecte, spatele masinii facand un dans continuu in fiecare curba timp de 3 probe.Abia inainte de Power Stage am descoperit o parte din problemele setup-ului si masina a inceput in sfarsit sa se comporte „normal” adica spatele sa ramana in spate si sa nu mearga primul in viraje.

Acum ca pasul a fost făcut, va gândiți serios sa participați și la evenimentele următoare?

Cu siguranta. Eram deja pasionati de motorsport, iar acum ca am trecut peste prima etapa , dorinta de a invata si a performa este si mai mare!

Angi, experienta din Women Rally te-a ajutat aici cumva?

Da, pot spune ca m-a ajutat. In primul rand participarea la Women Rally, chiar daca este un campionat pentru amatoare, m-a invatat ce inseamna competitia,adrenalina, m-a facut sa iubesc mai mult masinile si concursurile iar de aici la decizia de a trece la urmatorul nivel a fost doar un pas.

Pentru prima data pe probe. Cum ați stat la capitolul emoții?

Angela: Eu am avut emotii foarte mari.Eram preocupata de faptul ca nu eram familiarizata cu roadbook-ul, cu carnetul de control si nici nu aveam experienta cu dictarea. Am pierdut de cateva ori dictarea, dar cu ajutorul lui Adi, am reusit sa ma adun si sa duc dictarea la final.

Adi: Bineinteles, fiind visul meu din copilarie, emotiile au fost mari dar in mare parte constructive.

Dintre toate cele parcuse, care a fost proba voastră preferata.

Adi: Desi a fost proba pe care am mers cel mai rau, avand si o iesire in decor, Babarunca este preferata mea, fiind o proba foarte lunga, foarte solicitanta din toate punctele de vedere. As vrea sa le multumesc spectatorilor de pe proba, care ne-au ajutat sa punem masina inapoi pe drum.

Angela: Eu trebuie sa marturisesc ca proba mea preferata a fost Poiana Power Stage pentru ca acolo am pierdut o singura data dictarea.

Care au fost partenerii ce v-au stat alături în aceasta etapa?

Nu ne-am fi putut prezenta la start fara sprijinul sponsorului nostru principal UTILBEN. Este firma unde eu lucrez (Angela) ca si specialist achizitii utilaje pentru constructii si agricultura.

Utilben ne va sta alaturi in acest campionat si dorim sa le multumim pentru sprijin.

Un alt sponsor caruia dorim sa ii multumim este EPINVEST, care ne-a sprijinit atat financiar cat si logistic.

Suzi (masina de concurs ) a aratat mult mai bine datorita echipei de la MASTERFOL CLUJ- care s-a ocupat atat de partea grafica cat si de colantarea masinii.

Speed Runner Garage s-a ocupat de  asistenta tehnica a masinii.

Ce ne puteți spune de targetul setat pentru aceasta etapa? A fost atins?

Targetul setat pentru aceasta etapa a fost acela de a termina raliul cu bine si de a invata cat mai multe.Faptul ca am avut cel mai bun timp din clasa la Power Stage ne-a dat mai multa incredere in noi pentru etapele urmatoare.

Pentru ca pasul cel mare a fost facut, echipajul 124 va putea fi urmarit si incurajat  pe probele speciale din cadrul diviziei 2 din Campionatul National de Raliuri.

Galerie Foto: Arhiva personala Angela Sautea


Tags: ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide