spot_img

Dakar 2011. Coma vs. Despres, luptă dură la clasa moto!

Lupta la categoria moto este cea mai strânsă din actuala ediţie a Dakar-ului. Victoria lui Coma de ieri, a doua de anul acesta, l-a propulsat pe spaniol pe prima treaptă a clasamentului general, la două secunde de urmăritorul Cyril Despres.

A fost o zi foarte importantă pentru mine chiar dacă au fost numai 207 kilometrii de probă specială. A fost dificil că a trebuit să deschid traseul, însă până la urmă totul s-a încheiat cu bine şi sper că va fi la fel până la final. Pentru moment nu sunt interesat de clasamentul general. Este esenţial să fiu liniştit şi să nu fac greşeli”, a spus Coma la finalul cursei.

Urmăritorul său, francezul Despres, a declarat: “Pentru acest tip de teren trebuie să-ţi schimbi total modul de abordare a traseului. Gata cu drumurile de pietriş acum este doar nisip şi dune. Prima zi de nisip a fost un antrenament bun pentru etapele din deşert care vor urma. Marc a reuşit o etapă bună şi simt că va fi o luptă crâncenă până la Buenos Aires. Sunt la două secunde de el şi asta nu e rău pentru un loc doi”.

Coma şi Despres par a se fi desprins de restul plutonului, la clasa moto, iar bătălia până la final se va duce cu siguranţă între aceştia doi.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri