spot_img

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2 – Campionatul Național de Îndemânare Auto și Campionatul Național de Super Slalom, penultima etapă

           

Revenim la Râmnicu Vâlcea, pentru a doua oară în acest an, cu penultima etapă a celor două campionate, cel de Îndemanare Auto și cel de Super Slalom.

GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, alături de gazda evenimentului, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea, vor organiza în perioada 4-5 septembrie Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2, etapă foarte importantă în stabilirea clasamentului anual al CNIA și CNSS.

Lupta în Clasamentul Open al CNSS, deși pare dominată de bucureșteanul Vlad Soare cu Toyota MR2,  în ultimele etape au obținut același loc 1 și bucureștenii: Dorin Șerban cu Audi TT și Filip Mateescu cu Opel Tigra. Așadar, lupta continuă, surpizele pot apărea, Filip Mateescu fiind un exemplu, un junior care la numai 15 ani a reușit la etapa trecută să obțină cel mai bun timp al zilei.

În clasamentul Open al CNIA, în continuare primele două locuri sunt dominate de frații Oancea din Galați, George-Traian cu Suzuki Swift Sport și Cristian-Ioan cu Citroen C2 VTS, dar giurgiuveanul Răzvan Despa cu Honda Civic 1.5, are încă un cuvânt de spus în clasamentu Open al etapei de la City Râmnicu Vâlcea. O altă surpriză, și totodată amenințare, pentru această etapă o reprezintă bucureșteanul Bogdan Sălcudean cu Citroen C2 VTS, juniorul de numai 12 ani, cel care a obținut locul doi în clasamentul Open al etapei precedente, la mai puțin de două zecimi de secundă de primul clasat.

În continuare lupta pentru cele mai bune locuri pe podium în cadrul grupelor, claselor și echipelor CNIA și CNSS vor da farmec acestei întreceri automobilistice, juniorii având un rol important, fiind o amenințare  crescută în ierarhia clasamentului Open.

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2, un nou spectacol al celor mai buni piloți  ai celor două Campionate-Îndemânare Auto și Super Slalom.

Evenimentul se va desfășura în zona dintre Shopping City Râmnicu Vâlcea și râul Olt, pe parcursul a două zile, astfel:

– sâmătă 4 septembrie, între orele 14:00-20:00, antrenamente;

– duminică 5 septembrie: – 10:30, startul în manșa de antrenament

                                        – 12:45, startul în manșa nr. 1 de concurs

                                      – 15:00, startul în manșa nr. 2 de concurs

                                      – 18:50, festivitatea de premiere

Evenimentul va fi comentat de Andrei Mangalia, în ziua de duminică, începând cu ora 10:30, și poate fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Mulțumim gazdei, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăriei Râmnicu Vâlcea, Poliției Locale, Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea, Jandarmeriei Râmnicu Vâlcea, ISU Râmnicu Vâlcea, partenerilor FRAS, Supercargo, partenerilor media: Kiss FM, AutoExpert, AutoStiri, GP24, sponsorilor tradiționali și celor locali: Rotakt, Acitim.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,161FaniÎmi place
702CititoriConectați-vă
1,180AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri