Copiii din Manchester vor beneficia în urma unei licitaţii speciale Chevrolet

| 15 noiembrie 2013 | 0 Comments

Autovehiculul unic Chevrolet Trax, purtând semnăturile echipei Manchester United strânge 14.301 £ (17.157 €) în cadrul unei licitaţii pe eBay

Comunităţile din Manchester vor beneficia în urma vânzării la licitaţie pe eBay a unei ediţii speciale a modelului Chevrolet Trax săptămâna trecută, informeaza media.gm.com.

Autovehiculul unic Chevrolet Trax cu temă Manchester United, purtând semnăturile campionilor sezonului 2012/13 din Premier League, a strâns o sumă de 14.301 £ în cadrul unei licitaţii de caritate de pe eBay.

Sumele încasate din vânzări vor fi acordate Fundaţiei Manchester United

Toate sumele încasate vor fi acordate Fundaţiei Manchester United pentru a susţine programul sportiv Ability Counts pentru persoanele cu dizabilităţi. Acesta oferă persoanelor cu dizabilităţi oportunitatea de a juca sau de a se antrena cu echipa Manchester United şi are un număr de 150-160 de jucători cu vârste cuprinse între 8 şi 40 de ani.

Licitaţia a strâns o sumă totală de 17.564 £ (21.071 €) întrucât alte obiecte, toate donate de către Chevrolet, Partenerul Auto Oficial al echipei Manchester United, inclusiv un tricou purtat de Wayne Rooney în timpul meciului cu Hannover din 2012 în care a marcat un hat-trick şi un tricou cu semnătura căpitanului Manchester United, Nemanja Vidic, purtat în timpul meciului cu Wigan din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield, au fost imediat cumpărate de suporteri Manchester United, conform Chevrolet Romania.

Rebecca Lawman, Director de Marketing, Chevrolet Marea Britanie, a declarat: „Licitaţia modelului Chevrolet Trax cu tema Manchester United a fost un succes total. Suporterii echipei Manchester United au susţinut cu adevărat această licitaţie, iar banii strânşi vor fi donaţi pentru o cauză fantastică.

„Fundaţia Manchester United face o muncă extraordinară prin intermediul programului său Ability Counts, oferind persoanelor cu dizabilităţi oportunitatea de a se antrena şi de a juca pentru echipa Manchester United şi sperăm ca această donaţie să ajute la continuarea activităţilor lor de excepţie.

„Pasiunea şi generozitatea suporterilor echipei Manchester United a fost evidentă în cadrul acestei licitaţii şi sperăm că norocoşii câştigători se vor bucura de ceea ce au câştigat.”

Foştii jucători ai Manchester United Gary Pallister, David May şi Quinton Fortune şi-au arătat sprijinul pentru această campanie prin participarea în cadrul turului Chevrolet Trax UK, ce a pornit de la stadionul Old Trafford şi a vizitat distribuitorii Chevrolet din Marea Britanie.

„Suntem încântaţi de faptul că Chevrolet a ales să susţină Fundaţia prin această licitaţie unică. Sprijinul acordat de organizaţii precum Chevrolet este foarte important, ajutându-ne să ne dezvoltăm continuu activitatea în cadrul comunităţii. Această donaţie ne va permite să ne îmbunătăţim serviciile destinate persoanelor cu dizabilităţi din zona Greater Manchester,” a declarat John Shiels, director executiv, Fundaţia Manchester United, citat de Chevrolet Romania.

Campania a fost susţinută de un calendar de evenimente şi apariţii media, precum şi de o activitate integrată în cadrul reţelelor de socializare.

Licitantul câştigător a fost dealerul Chevrolet Frosts of Shoreham din Sussex. Toby Frost, Director, a declarat: „Ne-am dorit foarte mult această maşină – este ceva foarte special care celebrează asocierea Chevrolet cu echipa Manchester United într-un mod unic şi reprezintă instrumentul perfect pentru noi pentru a atrage atenţia către noul Trax din reprezentanţa noastră. Mândri să susţinem Fundaţia Manchester United, avem în plan să înmatriculăm maşina şi să o folosim în scopuri promoţionale pentru a spori notorietatea reprezentanţei noastre Chevrolet în cadrul evenimentelor anuale locale şi în cadrul salonului auto.  Suporterii fotbalului sunt, desigur, mai mult decât bineveniţi să viziteze reprezentanţa pentru a vedea modelul unic Trax şi pentru a putea face fotografii cu el.”

Fundaţia Manchester United lucrează în unele dintre cele mai dezavantajate zone din Greater Manchester şi are ca scop educarea şi motivarea tinerilor.

Fundaţia asigură antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini, dezvoltare personală şi experienţe care le schimbă viaţa tinerilor, oferindu-le şansa de a avea o viaţă mai bună.

Pentru informaţii suplimentare despre Chevrolet sau nou-nouțul SUV Trax, accesaţi pagina de internet www.chevrolet.ro

Lista completă a obiectelor licitate:

  • Tricou cu semnătură purtat de Nemanja Vidic, căpitanul Manchester United, în timpul meciului cu Wigan Athletic din cadrul ediţiei de anul acesta a Community Shield, câştigat cu 2-0
  • Tricou înrămat al lui Wayne Rooney, purtat în timpul meciului amical cu Hannover din 2012, în care a marcat un hat trick
  • Istoria ilustrată a echipei Manchester United, semnată de David Moyes
  • Autobiografia semnată de Sir Bobby Charlton
  • Un tricou ediţie specială Manchester United cu numele TRAX în locul jucătorului, semnat de Ryan Giggs
  • Un post de mascotă – oportunitatea de a fi mascota echipei în cadrul meciului împotriva echipei Hull City din data de 26 aprilie 2014 (data de televizare a meciului poate fi modificată)

O minge One World Futbol semnată de jucătorii din prima echipă Manchester United precum Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard şi Danny Welbeck.

Sursa: Chevrolet Romania

Imagine: media.gm.com


Tags: , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide