Concursul de Eleganţă Sinaia 2018

| 19 iunie 2018 | 0 Comments

Concursul de Eleganţă Sinaia (C.E.S.) este un eveniment F.I.V.A. A dedicat vehiculelor istorice, organizat de Retromobil Club România (R.C.R.) sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României, in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia si Muzeul National Peles.Domeniu Regal Peleş găzduiește concursul an de an în ultima sâmbătă a lunii iunie, fiind cadrul perfect pentru desfășurarea acestui eveniment.

Lansat de Automobil Clubul Român Regal (A.C.R.R.) în 1934, reluat de R.C.R. în 2011, evenimentul oferă miilor de spectatori prezenți şansa de a descoperi automobile rare şi elegante, precum şi poveştile extraordinare din spatele acestora. Concursul de Eleganţă Sinaia are un caracter internaţional avand an de an personalități de seamă în juriu.

Editia a VIII-a a Concursului de eleganta Sinaia, eveniment FIVA A,  se  va desfasura in organizarea Retromobil Club România sambata 30 iunie  2018. Automobilele istorice participante vor putea fi admirate pe  domeniul regal Peles (10.00-16.00). In intervalul 12.00-13.30 este  programata parada din fata Castelului Peles.

La ora 17.00 va incepe parada pe strazile orasului Sinaia, festivitatea de premiere fiind programata incepand cu ora 18.00 in fata Cazinoului Sinaia. Cele noua categorii din concurs sunt Antebelice Sedan/Cabriolet/Coupe, Clasic Sedan/Cabriolet/Coupe , Fabricat in Romania, Automobile de competitie si Moto. Sunt acceptate in concurs vehicule istorice care poseda Carte de Identitate FIVA.

Regulamanetul concursului poate fi consultat pe www.concursuldeeleganta.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Legendarul pilot Marin Dumitrescu împlineşte astăzi 101 ani

Cu zeci de ani de motorsport, cu generaţii de piloţi pe care le-a marcat şi format, Marin Dumitrescu este o...

Închide