CNVC Dunlop revine pe spectaculosul traseu din Valea Domanului

| 28 iunie 2012 | 0 Comments

Etapele a V-a şi a VI-a ale CNVCD , incluse in programul „Zilele Reşiţei”

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop revine pe spectaculosul traseu din Valea Domanului, în 29 iunie şi 1 iulie cu etapele a cincea, respectiv a şasea, ale sezonului.

„Cupa Reşita 2012” se desfasoara la poalele muntelui Semenic, pe un traseu de 4,820 km, cu o rampă maximă de 21,5%, pe care vor evolua peste 40 de piloti. Evenimentul este dedicat implinirii a 140 de ani de la fabricarea primei locomotive româneşti la Reşiţa şi a 40 de ani de la inaugurarea Muzeului de Locomotive cu Abur din oras.
Cupa Reşita 2012 este o competiţie organizată sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reşiţa.

Evenimentul este inclus în amplul program al „Zilelor Reşiţei“, ocazionate de prăznuirea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, patronii spirituali ai municipiului de pe Bârzava.
Cursa se va desfasura pe DN58 Reşiţa- Caraşova, pe sectorul cuprins între km 43 şi km 51, care va fi inchis circulaţiei publice in zilele de concurs, între orele 08:00 si 18:00.Sursa: comunicat de presa Elena Hirtan, purtator cuvant FRAS

Un material publicat pe www.autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide