Ciprian Daniel Lupu la Cupa Reșița (video)

| 5 iulie 2019 | 0 Comments

Bine v-am regăsit! Revenim cu impresiile lui Ciprian Daniel Lupu de la etapa din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Reșița.

„Sunt foarte mulțumit de participarea mea la Reșița. Am urmărit toate filmările mele on board și îmi cunosc ezitările, greșelile dar am și mai multă încredere în mine. Trebuie să-i mulțumesc lui Dani pentru sfaturi. M-au ajutat să progresez foarte mult, iar acum sunt la stadiul în care combin accelerația cu frânarea,” ne-a mărturisit zâmbind Ciprian Daniel Lupu. Un zâmbet în spatele căruia există multă muncă, efort, dăruire și pasiune.

Iar veștile bune nu se opresc aici. Ciprian este foarte aproape de debutul în Campionatul Național de Raliuri. Când, unde are loc debutul său dar și cum a fost la Reșița în cadrul interviului video.

Ciprian Daniel Lupu este susținut în sezonul competițional 2019 de: WSA Platinium Jobs și PRO X. Napoca Rally Academy îi oferă sprijin din punct de vedere tehnic (asistență tehnică) și sportiv. Partener media: Autostiri.ro.

Și tu poți fi unul dintre partenerii lui Ciprian! Să nu uităm să susținem visele și performanța.

Drum bun și numai bine!

Video: YouTube

Filmări exterioare: Bouda Grafic foto – video

Credit foto: RallyZoom.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide