Chrysler 200 Convertible, lansat la apă!

| 14 ianuarie 2011 | 0 Comments

O galerie oficială a modelului Chrysler 200 Convertible a fost prezentată on-line de către producătorul american, în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul este destinat pieţii americane, urmând a fi lansat şi în Europa sub brandul Lancia.

Potrivit zvonurilor veriunea pentru Europa ar urma să fie lansată la Salonul Auto de la Frankfurt sub numele Lancia Flavia.

Chrysler 200 va beneficia de aceleaşi două variante de motorizare ca ale versiunii sedan: 4 cilindrii – 2.4litrii, respectiv V6 3.6litrii.

Designul acestuia nu diferă nici el foarte mult de cel al versiunii sedan, exceptând micile modificări impuse de plafonul care se poate decapota. Şasiul a fost întărit, iar spaţiul interior a fost şi el redus din aceleaşi considerente.


Tags: , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide