spot_img

Chevrolet Romania anunţă câştigătorii „Young Creative Chevrolet”

Concursul de arte aplicate „Young Creative Chevrolet”

31 mai, Bucureşti. Chevrolet România anunţă câştigătorii etapei naţionale a concursului de arte aplicate „Young Creative Chevrolet”. După deliberările juriului din data de 22 mai 2012, au fost aleşi câte 3 câştigători pentru disciplinele – design vestimentar, arte vizuale şi video.

Juriul a fost format din: Wilhelmina Arz, Loreta Isac, Cristian Lupşa, Alin Gălăţescu, Hypno, Noper,Leonard Nica şi Florentina Stoica.

Premiile au constat în 1200 de euro pentru locul 1, 800 de euro pentru locul al doilea şi 500 de euro pentru locul al treilea, pentru fiecare din disciplinele menţionate mai sus.

„Young Creative Chevrolet” design vestimentar

La categoria design vestimentar, creatoarea de modă Wilhelmina Arz a înmânat diplomele câştigătorilor: locul 1 – Ioana Davidoaie, Universitatea de Arte şi Design din Cluj; locul 2 – Lana Dumitru, UNARTE Bucuresti, locul 3 – Lorincz Aitai, Universitatea de Arte şi Design din Cluj.

„Young Creative Chevrolet” arte vizuale

Alin Gălăţescu, critic de modă, a avut plăcerea de a oferi altor trei studenţi talentaţi diplomele pentru categoria arte vizuale: locul 1 – Ionica Bădoi, Universitatea de Arte şi Design din Cluj; locul 2 – Iustin Baltă, Universitatea Ovidius din Constanţa; locul 3 – Timea Bellevari, Universitatea de Arte şi Design din Cluj. 

„Young Creative Chevrolet” video

Din partea Chevrolet, Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România, a avut plăcereade a înmâna diplomele la categoria video: locul 1 -Andra Berilă şi Lavinia Gedo, Universitatea Media din Bucureşti, locul 2 – Alin Sterian, Universitatea de Arte şi Design din Cluj, locul 3 – Costinel Rusu, Universitatea Hyperion.

La categoria fotografie nu a fost desemnat niciun câştigător.

Câştigătorii locurilor1 la fiecare din cele 3 discipline, vor intra în finala YCC europeană. Lucrările finale vor fi evaluate de juriul european al YCC 2012, format din personalităţi de seamă din domeniul artelor şi industriilor creative.

Câştigătorii concursului european YCC 2012 vor fi premiaţi în cadrul ceremoniei care va avea loc în a doua parte a anului.Membrii juriului se declară impresionaţi de creativitatea şi spiritul competitor al candidaţilor, iar numărul mare de înscrieri din acest an nu a făcut decât sa-i bucure. Tinerii au fost cel mai mult atraşi de domeniul design vestimentar; pe locul 2 ca număr de lucrări înscrise se află artele vizuale, urmate de video şi fotografie.

Creatoarea de modă Wilhelmina Arz declară: „La fel cum designerii vestimentari iubesc arta, culoarea, materialul, aspectul şi nu sunt privaţi de competiţie oriunde ar merge, la fel constat cu plăcere cum lucrările în acest domeniu reflectă competitivitatea mult mai mare prin numărul de lucrări înscrise dar şi conştiinţa tinerilor cu privire la acest lucru.

Astfel, în aproape fiecare lucrare se vede străduinţa de a fi diferit, profesionist şi, evident, cât mai vizibil. A fost o decizie grea, poate mult mai grea decât atunci când trebuie să hotărăşti 5 creatii pentru podium dintr-o colectie de 100.”


Sursa: comunicat de presa Florentina Stoica
PR Manager Chevrolet Romania
Chevrolet Central and Eastern Europe LLC


Un material publicat pe www.autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
700CititoriConectați-vă
1,110AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri