Carmaniacs by GranTurismo, o mare intalnire a pasionatilor

| 19 aprilie 2014 | 0 Comments

Carmaniacs by GranTurismo

Eventify it, in colaborare cu OSFM Craiova si in parteneriat Primaria Municipiului Craiova, organizeaza in zilele de 26 si 27 aprilie prima editie a evenimentului “Carmaniacs by GranTurismo”, o manifestare a pasionatilor auto menita sa readuca Craiova pe harta evenimentelor de profil. Evenimentul este gazduit de Centrul Multifunctional, un centru expozitional absolut nou care nu a avut parte de o inaugurare pe masura.

Sorin HAI Ene si  Vali Porcisteanu va vor oferi demonstratii de neuitat

Din dorinta organizatorilor de a oferi atat pasionatilor expozanti cat si vizitatorilor un spectacol cat mai complet, pe durata celor doua zile au fost incluse demonstratii oferite de nume cunoscute pe plan national (Sorin HAI Ene, Vali Porcisteanu), dar si o cursa de viteza in coasta desfasurata pe Dealul Bucovatului (duminica, 27 aprilie).

Carmaniacs by GranTurismo nu este un tuning show, ci mai degraba o mare intalnire a pasionatilor

Vor fi expuse masini exotice (modele Ferrari, Porsche si Nissan GT-R) dar si masini modificate din punct de vedere al stylingului, performantelor sau care beneficiaza de sisteme audio profesionale si  care de-a lungul timpului au castigat premii si la alte expozitii si manifestari. Si-au anuntat prezenta numeroase masini cunoscute pasionatilor, dar si cluburi precum Midnight Racers, Unknown, Overspeed si StreetArt, organizatorii rezervandu-si dreptul de a alege masinile care vor participa la expozitie, cu atat mai mult cu cat in interiorul Centrului Multifunctional vor fi gazduite exponatele VIP, celelalte masini acceptate avand la dispozitie un spatiu expositional de peste 10.000mp.

Sambata seara expozantii sunt invitati la o petrecere private gazduita de Club Medieval iar cazarea acestora este oferita gratuit de organizatori in 3 locatii.

Avem onoarea de a fi parteneri media la acest eveniment. Va asteptam cu drag!

Cateva dintre masinile expuse pot fi vizualizate in galeria de mai jos.

Drum bun si numai bine!

Credit foto: Florin Constantin, Cosmin Gabriel, Catalin Cirstian, Gabi Iordache – imagini oferite de Emanuel Nastasa.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Tuning

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide