Bucharest OnTrack Fest intra in linie dreapta pentru organizarea editiei 2020

| 26 iunie 2020 | 0 Comments

In urma anuntului masurilor de relaxare legate de COVID-19 facut de autoritatile statului, echipa organizatorica a Bucharest OnTrack Fest a finalizat forma de desfasurare a evenimentului pentru 2020.

Bucharest OnTrack Fest se va desfasura intr-o formula noua, adaptata necesitatilor asigurarii masurilor de siguranta a participantilor si fara spectatori. Asadar, partea competitionala se va tine sambata 11 iulie la gazda traditionala – Academia Titi Aur – fara spectatori iar ceremonia de premiere va avea loc duminica 12 iulie, la un cocktail in aer liber intr-o locatie din Bucuresti care va fi comunicata.

,,Am avut mari emotii daca va fi sau nu posibil sa desfasuram si in acest an festivalul automobilistic mult asteptat, de aceea echipa noastra pregatise mai multe scenarii cu variante de desfasurare a evenimentului. Pana la urma formatul pentru care am optat da posibilitatea, chiar si celor din zonele indepartate ale tarii care doresc sa participle, sa fie prezenti la partea competitionala iar duminica, dupa cocktail si ceremonia de premiere sa aiba posibilitatea de a se intoarce acasa in siguranta” a declarat organizatorul evenimentului, Georgios Ladopoulos.

Noutatile acestui an sunt  introducerea categoriei dedicate masinilor electrice si hibride precum si extinderea categoriei ‘Experti’ la masini moderne, fie ele de raliu, circuit, coasta, monoposturi sau prototipuri. Aceste noutati dau posibilitatea si altor categorii de pasionati sa participe la Bucharest OnTrack Fest care acum acopera practic tot ce inseamna automobilism si motociclism din Romania, fiind cel mai complex festival din tara.

Categoriile la care se pot inscrie concurenti sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice si Experti. De remarcat este faptul ca la aceasta competitie nu se merge contra cronometrului, concurentii avand ca obiectiv sa pastreze o viteza constanta la fiecare tur de pista.

Din pacate, anul asta, Bucharest OnTrack Fest nu va putea permite aceesul spectatorilor insa cautam o solutie pentru a rezolva si acest inconvenient. Participarea la Festival este posibila doar prin inscriere on-line accesand link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo_nq8VuqcGoQZ48kvAVeqV0iz6TswruVt3xGldrYhwkJLtg/viewform
De asemenea, urmand procedura de inscriere, puteti descarca si Regulamentul General care contine toate informatiile necesare.

Festivalul este deschis tuturor pasionatilor de automobilism insa nu numai competitia este importanta. Prin urmare, duminica, in locatia unde se desfasoara cocktailul si ceremonia de premiere, vor avea loc mai multe evenimente paralele cum ar fi o expozitie de pictura tematica a artistilor pasionati de automobile precum si o prezentare de vinuri.

Pentru alte informatii va puteti adresa organizatorului la adresa de mail: office@justclassics.ro

Credit foto: Boboaca Ilie – Marius

Sursa: comunicat remis autostiri.ro


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Echipa NRA este pregătită de raliul de acasă – Transilvania Rally

Organizatoare a Total Transilvania Rally Powered by Ford Performance, echipa Napoca Rally Academy participă și la acest raliu în formulă...

Închide