spot_img

BMW Motorrad prezintă vehiculul experimental eRR

BMW Motorrad este un constructor cu o istorie bogată în dezvoltarea constantă de noi soluţii de „mobilitate pe două roţi”. În acest scop, multiple concepte şi prototipuri cu privire la viitorul mobilităţii au fost prezentate constant în ultima perioadă. Ultima noutate în acest sens este vehiculul experimental eRR, un proiect creat în parteneriat cu Universitatea Tehnică din München, care întruchipează ideea unei motociclete supersport marca BMW Motorrad propulsată integral electric.

BMW i a demonstrat viziunea BMW Group cu privire la dezvoltarea durabilă a industriei prin intermediul automobilelor BMW i3 şi i8 şi principiile de design revoluţionare din spatele acestora (şasiul din aluminiu şi cabina pasagerilor din fibră de carbon), iar BMW Motorrad C evolution a demonstrat că emisiile zero, plăcerea de a conduce şi practicabilitatea nu se exclud nici pentru autovehiculele pe două roţi.

Odată cu prezentarea vehiculului experimental eRR, BMW Motorrad face un pas în viitor şi demonstrează calităţile unei motociclete supersport propulsate integral electric. Designul şi tehnologia şasiului se bazează pe modelul supersport S 1000 RR, integrând un sistem de propulsie integral electric.

Stephan Schaller, CEO BMW Motorrad, subliniază: „Încă de la debutul pe piaţă, RR-ul dă fiori oricărui atlet din motorsport. Fie acceleraţia, manevrabilitatea sau viteza maximă – RR-ul redefineşte standardele. Cu toate acestea, în cazul acceleraţiei din primii metri, până la 50, 60 km/h, RR-ul şi ai săi 199 CP trebuie să se recunoască înfrânt de către alt produs BMW Motorrad: C evolution şi al său sistem electric de propulsie.

Ne-am întrebat: ce se întâmplă atunci când combini o motocicletă sport şi un sistem electric de propulsie? Vehiculul experimental eRR duce subiectul zero emisii şi tren de rulare electric la un nou nivel, mai fascinant.”

BMW Motorrad va face publice detaliile tehnice ale conceptului eRR în zilele ce urmează.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri