BMW M Official Car of MotoGP™ confirmat până în 2020

| 15 septembrie 2014 | 0 Comments

Parteneriat_BMW_2020_small_800x532Pe parcursul următorilor ani, BMW M va continua să furnizeze flota de Safety Cars pentru MotoGP, cu un parteneriat care va sărbători a 20-a aniversare în 2019.

Bucureşti/München/Misano. BMW M îşi continuă parteneriatul de succes şi va continua să rămână „Official Car of MotoGP” pentru următorii ani. În ciuda faptului că actualul contract mai are doi ani până va expira – înţelegerea se va încheia la finalul anului 2016 -, BMW M GmbH şi organizatorul MotoGP, Dorna Sports, au extins colaborarea pentru încă patru ani – noul termen va fi sfârşitul anului 2020. BMW furnizează încă din 1999 flota de automobile pentru elita curselor de motociclism viteză, iar acest parteneriat va sărbători a 20-a aniversare în 2019.

Principalul punct al acestui parteneriat este livrarea flotei de Safety Cars şi a celorlalte maşini oficiale. Sezonul acesta, flota constă din cinci modele BMW M şi M Performance, în fruntea cărora se află BMW M4 Coupé Safety Car. De-a lungul ultimilor ani, BMW M GmbH şi-a extins continuu implicarea în MotoGP. Subsidiara BMW AG utilizează parteneriatul cu MotoGP pentru activităţi extinse de vânzări şi marketing, dar şi ca platformă de comunicare pe care să prezinte noi automobile, tehnologii, echipamente speciale, accesorii care se adresează publicului-ţintă. Cu începere din 2003, prestigiosul BMW M Award a fost decernat, la finalul fiecărui sezon, pilotului din MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări.

În paddock, motorhome-ul BMW M este principalul punct de contact pentru întreaga comunitate MotoGP. Acesta este locul ideal pentru potenţialii clienţi, unde pot adresa întrebări cu privire la BMW M şi unde pot face uz de programul VIP de vânzări pentru a-şi configura pe loc automobilul de vis. Oaspeţii BMW M MotoGP Experience beneficiază de un week-end de cursă de neuitat, în timpul căruia au asigurată o introspecţie exclusivă în ceea ce se întâmplă în spatele cortinei la cea mai importantă competiţie de motociclism viteză, graţie experţilor BMW M MotoGP precum fostul campion mondial Loris Capirossi.

„Suntem încântaţi pentru această extindere a contractului şi suntem recunoscători partenerului nostru, Dorna Sports, pentru încrederea de care a dat dovadă faţă de noi. BMW M şi Dorna Sports împărtăşesc aceeaşi înţelegere a excelenţei sportive”, a declarat Dr. Friedrich Nitschke, director executiv BMW M GmbH, citat de Autostiri.ro. „Din 1999, a fost foarte important pentru noi să contribuim la garantarea siguranţei celor mai buni piloţi de motociclism din lume prin utilizarea automobilelor noastre şi a celor mai noi tehnologii. În acelaşi timp, MotoGP este platforma perfectă pe care să creştem gradul global de conştientizare a BMW M GmbH şi a produselor noastre. Extinderea contractului până în 2020 înseamnă că parteneriatul nostru va acoperi peste două decenii. Rareori s-au văzut parteneriate atât de lungi şi suntem mândri de cooperarea strânsă şi de succes pe care o avem cu Dorna Sports.”

„De o lungă perioadă de timp, BMW M GmbH este un partener important pentru noi şi suntem bucuroşi să ştim că vor continua să fie alături de noi şi în anii care vor urma”, a declarat Carmelo Ezpeleta, CEO Dorna Sports, potrivit Autostiri.ro. „Când vine vorba de a avea certitudinea că evenimentele noastre se vor desfăşura în siguranţă, ne putem baza în totalitate pe BMW M. Premiul BMW M este punctul de atracţie al fiecărui an şi este foarte dorit în rândul piloţilor din elita motociclismului. BMW M GmbH este un membru important al comunităţii MotoGP şi suntem încântaţi că va rămâne aşa măcar până în 2020.”

D espre BMW M GmbH

BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Cu produse şi servicii în cinci domenii de activitate – automobile BMW M şi BMW M Performance, BMW Individual, pachete şi opţiuni M Sport, BMW Group Driving Experience, precum şi automobile pentru misiuni speciale şi securitate -, se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 sub titulatura BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele foarte performante destinate utilizării în traficul cotidian.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Premieră: Bridgestone aduce tehnologia de ultimă oră ENLITEN pe modelul full-electric ID.3 al partenerului Volkswagen

Bridgestone a colaborat cu partenerul său de lungă durată, Volkswagen, pentru a aduce tehnologia de pneuri ușoare ENLITEN Technology la...

Închide