BMW M maşina oficială MotoGP

| 16 februarie 2015 | 0 Comments

BMW M maşina oficială MotoGP (1)În sezonul 2015, BMW M va fi pentru a 17-a oară consecutiv maşina oficială MotoGP. Parteneriatul BMW M GmbH şi Dorna Sports, organizatorul MotoGP, a fost pentru prima oară semnat în 1999 şi a continuat fără întrerupere până în prezent. În toamna anului trecut a fost extins până în 2020, ceea ce aduce această colaborare printre cele mai longevive din istoria motorsportului.

În 2015 se remarcă implicarea mărcii BMW cu două modele speciale pentru susţinerea evenimentului – BMW M4 MotoGP Safety Car şi BMW S 1000 RR Safety Bike. BMW M4 a fost special pregătit pentru această competiţie şi vine cu un sistem de injecţie de apă pentru alimentarea turbo, în premieră pentru acest model. Acesta controlează temperatura aerului pentru alimentarea motorului. Asigură asftel un nivel de compresie mai bună şi evită aprinderile necotrolate în supra-sarcină care pot afecta motorul. BMW M4 MotoGP Safety Car va fi prezentat în avanpremieră în cadrul Salnoului Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

În cadrul colaborării BMW M şi MotoGP se remarcă şi BMW M Award, o altă tradiţie de valoare care a debutat în 2003. Premiul recompensează pilotul cu cea mai bună performanţă în calificări de-a lungul unui sezon şi constă într-un model M configurat special.

BMW M MotoGP Experience completează prezenţa mărcii în MotoGP. În cadrul fiecărui sezon, BMW M GmbH oferă invitaţilor speciali o experienţă şi o persăectivă unică a acestui campionat deosebit de spectaculos.

BMW S 1000 RR Safety Bike

BMW S 1000 RR Safety Bike

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Premieră: Bridgestone aduce tehnologia de ultimă oră ENLITEN pe modelul full-electric ID.3 al partenerului Volkswagen

Bridgestone a colaborat cu partenerul său de lungă durată, Volkswagen, pentru a aduce tehnologia de pneuri ușoare ENLITEN Technology la...

Închide