spot_img

BMW Group, partener al Universităţii Oxford Brookes

BSc (Hons) Managementul Afacerilor şi Managementul Auto este un program de specialitate în cadrul Facultăţii de Afaceri a Universităţii Oxford Brookes, special pentru cei care îşi doresc să urmeze o carieră în domeniul industriei de automobile.

De-a lungul programului de patru ani, studenţii vor petrece primul an al cursului studiind la Oxford Brookes, iar cel de-al doilea an la OTH Regensburg, Universitatea Tehnică de Ştiinţe Aplicate, în Germania. Cel de-al treilea an va fi petrecut ca stagiu de muncă la uzina BMW Group din Regensburg şi la uzina MINI din Oxford, câte şase luni la fiecare locaţie. Cel de-al patrulea şi ultimul an de studiu va fi la Oxford Brookes.

Cursul pregăteşte studenţii pentru o carieră în industria auto şi este adaptat special pentru a îndeplini nevoile BMW Group ca potenţial angajator. BMW Group va susţine programul educaţional şi dezvoltarea studenţilor de-a lungul cursurilor prin intermediul unui sistem de mentorat care implică manageri BMW Group proveniţi dintr-o varietate de funcţii organizaţionale de la uzinele BMW din Regensburg şi MINI din Oxford.

Dr. Tony Gibbs, directorul departamentului Afaceri şi Management de la Universitatea Oxford Brookes, citat de autostiri.ro, a declarat: „Facultatea noastră de afaceri este cunoscută la nivel internaţional pentru metodele sale de predare şi învăţare, iar Oxford Brookes are un record impresionant în ceea ce priveşte absolvenţii care îşi găsesc un loc de muncă”.

„Sunt încântat că avem posibilitatea de a oferi viitorilor studenţi această ocazie atractivă şi unică de a studia împreună cu Brookes, BMW Group şi OTH Regensburg, care, fără îndoială, vor conduce la oportunităţi interesante în carieră pentru absolvenţi.”

Comentând cu privire la noul curs de licenţă, Bob Shankly, director de resurse umane al BMW Group Manufacturing în Regatul Unit, citat de autostiri.ro, a spus: „În prezent, angajatorii lucrează mult mai strâns cu universităţile şi colegiile pentru a asigura cursuri care să reflecte mai bine aptitudinile şi cunoştinţele necesare în prezent la locul de muncă. Suntem încântaţi că am avut ocazia de a dezvolta această nouă licenţă în colaborare cu Oxford Brookes şi aşteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit primilor studenţi la curs”.

Introducerea acestui curs este cea mai recentă dintr-o serie de parteneriate între Oxford Brookes şi BMW Group, care se extinde de la pregătirea ucenicilor pe grade de bază până la activităţi de cercetare şi dezvoltare cum ar fi teste complexe ale modelelor electrice MINI E.

Studenţii la Managementul Afacerilor şi Managementul Auto vor finaliza un modul de inginerie în cadrul departamentului de Inginerie Mecanică şi Ştiinţe Matematice pentru a înţelege latura tehnică a afacerii, o cerinţă pentru toţi angajaţii BMW Group cu studii superioare.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri