spot_img

#BATTLEDRIFT 2 – Daigo vs. Baggsy

După doar 18 luni de la debutul său senzațional în mediul online, #BATTLEDRIFT revine în forță cu și mai mult fum de anvelope și un nou drift showdown. Urmează Daigo vs. Baggsy; Lamborghini vs. GT-R; Est vs Vest.

Cu 14.5 milioane de vizualizări contorizate încă din prima zi, #BATTLEDRIFT este conceptul creativ al echipei Monster Energy, cu un mix de mulți cai putere, piloți de talie mondială și un vizual pe masură.

În timp ce primul episod a fost tras pe iconicele trasee montane de tip Touge din Japonia, cel de-al doilea episod se desfășoară într-un cadru industrial. Filmat într-o locație portuară, în S-E Regatului Unit, Daigo Saito – o legendă a driftului venită din Japonia – se întoarce cu al său Lamborghini Murcielago de 650 de cai putere modificat pentru drift să înfrunte cel mai nou Godzilla al driftului; un Nissan GT-R unic, pilotat de groparul de anvelope Monster Energy, Steve “Baggsy” Biagioni.

Dacă asta nu era îndeajuns, #BATTLEDRIFT 2 adaugă încă un pilot în poveste Casey Currie; pilot de off-road din California, care aduce cu el hărmalaia de la Baja cu al său truck din clasa Pro2 Pro Lite, de 550 de cai putere.

“Este un proiect fantastic și sunt super entuziasmat că cei de la Monster Energy ne-au oferit șansa de a face și cel de-al doilea episod,” spune Daigo.“Ne-am distrat filmând pe drumurile din Japonia și iubesc contrastul platoului industrial de acum.”

“Am întâmpinat mici probleme meteorologice și de asemenea câteva probleme tehnice legate de Lamborghini, însă totul s-a rezolvat. Am împins mașina la limite în cea de-a doua zi de filmare și am prins niște cadre incredibile cu mine si Baggsy, ușă în ușă, în jurul șantierului naval și făcând donuts în acel fort militar abandonat. Este un proiect super cool și mă bucur că Baggsy este noul meu adversar. Sper ca oamenilor să le placă la fel de mult ca primul episod!”

În asentimentul lui Daigo, Baggsy adaugă: “Este un vis, faptul că am putut să iau parte la o producție de asemenea magnitudine. Chiar și după ce am văzut primul #BATTLEDRIFT, nu m-am gândit niciodată că aș putea să fiu implicat în cel de-al doilea episod. Ador faptul că Monster Energy a vrut ca echipa noastră să fie implicată. Am fost entuziasmat încă din start, la gândul că m-au luat în considerare pentru acest video.”

“La volanul GT-R-ului am avut senzația că mă aflu într-o barcă de curse din clasa top-fuel. În secunda în care ai pus piciorul pe accelerație, te înfundă în scaun și te lasă cu ochii în cer – în timp ce mașina se lasă apăsată de forța acceleratiei. Combinând aspectul aceasta cu forța de înaintare, aveam impresia că mașina încearcă să facă un wheelie în fiecare moment. A fost o nebunie – probabil una dintre cele mai terifiante zile de muncă din viața mea, sărind direct în mașină, împotriva lui Saito – unul dintre cei mai buni drifteri din lume – și încercând să menținem controlul bestiei pe care am creat-o. Nu mai spun despre faptul că am lăsat ceva material de calitate pentru echipa de filmare.”

În încheiere, Casey, citat de autostiri.ro, adaugă: “Sunt bulversat – Monster Energy reușește întotdeuna să ducă lucrurile la un alt nivel și să am oportunitatea de a lua parte la #BATTLEDRIFT 2 este fantastic. Am fost pe platou cu Daigo și Baggsy și pot spune că a fost o experiență incredibilă.”

Destula vorbă. Apasă play și uită-te la premierea mondială a #BATTLEDRIFT 2 – care, combinat, adună 2.600 de cai putere ce sfărâma cauciucuri și scuipă flăcări, direct de pe asfalt, pe ecranele voastre.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri