Autostiri.ro locul 2 la Cupa Presei la Buggy 2013

| 10 mai 2013 | 1 Comment

Veteranul redactiei Autostiri.ro, Dan Strauti, a reusit sa ocupe locul 2  la Cupa Presei la Buggy 2013. Al doilea component al echipei Autostiri.ro , Bogdan Barabas, a avut o evolutie exploziva, spectaculoasa la finalul careia a avut un timp agreabil.

Cupa Presei la Buggy  s-a desfasurat in 09 mai 2013 in cadrul evenimentului Exporom Auto & Moto Show 2013.  Dupa ce am avut probleme cu plecarea de pe loc, dupa ce era sa ies de pe traseu, am reusit sa termin cursa in aplauzele celor care initial s-au distrat copios pe seama mea. Dar despre toate aceste lucruri va voi povesti in curand.

Cupa Presei la Buggy 2013 , eveniment organizat de A.C. Raideri Targu Jiu, a debutat cu o demonstratie a pilotului Vali Porcisteanu si a echipei de raideri. La startul competitiei s-au aliniat 15 jurnalisti, 11 baieti si 4 fete.

Configuratia clasamentului oficial este:

Locul I – Iulian Dnistran, de laPromotor – timp: 39,11
Locul II – Dan Străuţi, de la Autostiri.ro – timp: 42,14
Locul III – Barb Emil Alexandru, de la RBT – timp: 42,65

Pentru prestatiile spectaculoase si dinamice s-au mai acordat urmatoarele premii:

Best Man: Stan Ion Bogdan, de la Autoexpert

Best Female: Sava Ana Maria, de la RBT.

Autostiri.ro multumeste organizatorilor Exporom Auto& Moto Show si A.C. Raideri Targu Jiu pentru posibilitatea de a trai o experienta unica si deosebita (cel putin pana acum).

Vom reveni cu date si informatii despre acest eveniment. Pana atunci va invitam sa va delectati cu imagini de la aceasta competitie. Parteneri ai acestui eveniment: Klar si Vinescu.

Cupa Presei la Buggy 2013 s-a desfasurat in cadrul salonului Exporom Auto & Moto Show 2013, care e deschis în perioada 9-12 mai 2013.

Credit foto: Bogdan Barabas si Dan Strauti – Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Alex Filip pornește ,,motoarele” pentru sezonul 2020

Alex Filip va concura împreună cu Gabi Lazăr, copilotul său, pe un Renault Clio R3T pregătit de echipa italiană Gima...

Închide