Automechanika Frankfurt: Philips – 100 years of lighting up passion

| 7 octombrie 2014 | 0 Comments
Philips – 100 years of lighting up passion

Philips – 100 years of lighting up passion

Philips a pus în lumina reflectoarelor noi produse auto la Automechanika Frankfurt 2014 şi sărbătoreşte un secol de inovaţii în domeniul soluţiilor de iluminat pentru industria auto.

Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) a lansat o gamă de noi inovaţii auto la Automechanika Frankfurt 2014, celebrând 100 de ani de inovaţii de nivel global, care au îmbunătăţit viaţa oamenilor aflaţi în continuă mişcare, oferindu-le soluţii şi servicii inovatoare care fac mijloacele de transport mai sigure, mai moderne şi mai prietenoase cu mediul.

Philips Automotive este principalul furnizor internaţional de lămpi pentru industria auto şi pentru postvânzări, echipând una din fiecare trei maşini din întreaga lume cu produse care respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă la nivel global.

Dominiek Plancke, CEO, Philips Lighting Automotive, citat de Autostiri.ro, a declarat: „Suntem lideri în domeniul soluţiilor de iluminat pentru industria auto încă din 1914, dezvoltând tehnologii de ultimă oră menite să creeze soluţii care să asigure un şofat mai sigur, mai modern şi mai prietenos cu mediul. Ne-am luat pe termen lung angajamentul de a fi deschizători de drumuri ai evoluţiei şi modernizării sistemelor de iluminat pentru industria auto, acest aspect reprezentând o componentă esenţială a identităţii mărcii noastre, create pentru a ne conduce în următoarea eră a inovaţiei şi a creşterii orientate spre client: innovation and you.”

Philips a lansat multiple inovaţii de-a lungul anilor, deschizând calea către dezvoltarea lămpilor cu halogen şi xenon şi a tehnologiilor diodei emiţătoare de lumină (LED) şi organic LED (OLED). „Acum, când păşim în acest al doilea secol de activitate, ne extindem portofoliul de produse cu soluţii noi şi incitante”, a spus Dominiek Plancke.

La Automechanika Frankfurt 2014, Philips și-a demonstrate din nou capacităţile excepţionale în ceea ce priveşte tehnologia de ultimă oră şi designul avansat. „În ultimii 100 de ani, am făcut întotdeauna eforturi pentru a aduce pe piaţa auto din întreaga lume produsele de care este nevoie, depăşind însă, în acelaşi timp, aşteptările clientului. Produsele noi şi inovatoare lansate la Automechanika Frankfurt arată că această atitudine este încă factorul central în dezvoltarea produselor noastre”, a explicat Pascal Popis, Manager General al departamentului Commercial EMEA Automotive Lighting, citat de Autostiri.ro.

Noile soluţii includ:

Philips WhiteVision

Lămpile Philips WhiteVision oferă farurilor maşinii dvs. aspectul alb intens de xenon, pentru o experienţă premium în timpul şofatului nocturn. Strălucirea amplificată şi lumina cu 40% mai albă, fac din WhiteVision combinaţia perfectă între stil şi siguranţă. Philips WhiteVision pune în aplicare şi arzătorul cu diametru mic de înaltă performanţă, unic la Philips, în combinaţie cu un amestec de gaze optimizat, pentru a genera cu 40% mai multă lumină pe şosea şi pentru a obţine un fascicul luminos cu o performanţă excelentă, în comparaţie cu lămpile standard.

–        Aspect premium, cu 60% mai multă lumină

–        Maximum de lumină albă, pentru un contrast sporit

–        Cea mai bună durată de viaţă din clasă

–         Echipament original, 100% omologat pentru şosea

Philips X-tremeVision

Lămpile auto Philips X-tremeVision sunt cele mai strălucitoare pe care le puteţi cumpăra. Acestea depăşesc performanţa tuturor celorlalte lămpi auto, printr-o strălucire cu până la 130% mai intensă şi printr-un fascicul superior, lung de până la 130 de metri. Aşadar, veţi vedea mai departe, veţi reacţiona mai rapid şi veţi conduce mai sigur. Iluminarea perfectă este importantă mai ales la distanţă – de obicei, în intervalul de 75-100 de metri în faţa vehiculului. Datorită lămpilor auto Philips X-tremeVision puteţi vedea cu până la 45 de metri mai departe, ceea ce vă oferă un timp de reacţie mai lung cu 2 secunde. Emiţând o lumină mai albă, pentru un contrast sporit, Philips X-tremeVision este de departe cea mai sigură lampă cu halogen disponibilă astăzi.

–        Cea mai strălucitoare lampă omologată pentru şosea disponibilă

–        Cu 130% mai multă lumină, care vă oferă 2 secunde de reacţie în plus.*

–        Durează mai mult decât orice altă lampă cu o luminozitate comparabilă

–        Lumina cu 20% mai albă sporeşte contrastul

Lămpi de inspectie si de lucru Philips

Philips şi-a extins şi a dezvoltat în continuare cea mai nouă generaţie de lămpi profesionale de lucru cu LED atat pentru ateliere cat si pentru multe alte aplicatii. Astfel, noile lămpi Philips furnizează cel mai puternic fascicul luminos, folosind tehnologia inovatoare LED.

Noile produse includ, printre altele:

Penlight Premium Gold este produsul special creat pentru a sărbători cei 100 de ani de lumini pentru vehicule Philips. Acesta va fi lansat în ediţie limitată, cu un design deosebit de elegant, pentru a marca această ocazie. Această lampă utilă se distinge printr-un design compact, care asigură o vizibilitate optimă chiar şi în locuri greu accesibile, oferind 120 de lumeni şi un unghi de distribuţie a luminii de 80 de grade.

Lampa de inspecţie cu LED multifuncţională CBL 40 reprezintă una dintre cele mai mari inovaţii din domeniul lămpilor pentru lucru, prima de acest tip de pe piaţă. Este convenabilă, ca o lampă cu cablu, oferind însă aplicabilitatea unei lămpi reîncărcabile de 330 de lumeni. Cu un design ultrasubţire şi o lumină de focalizare de 90 de lumeni, îşi poate găsi numeroase întrebuinţări în compartimentul motorului.

Chiar şi după două ore de funcţionare fără cablu, lampa furnizează încă un fascicul luminos puternic la capacitate maximă, datorită bateriei de rezervă inteligente.

„Philips beneficiază de peste un secol de expertiză în iluminatul pentru industria auto şi este activ de mulţi ani în domeniul sănătăţii şi al produselor de consum. Folosim toată această experienţă pentru a îmbunătăţi permanent siguranţa şi confortul şoferilor. Încă de la primele lămpi montate la vehicule şi până la noile becuri cu xenon şi halogen folosite în ziua de astăzi, preocuparea noastră numărul unu a fost să furnizăm şoferului lumina perfectă pentru diferite tipuri de şosele, condiţii meteo adverse şi diferite momente ale zilei. Ne-am îndreptat cu aceeaşi grijă şi către ateliere, dorind să asigurăm, prin Gama de lămpi de lucru, un mediu plăcut şi luminos pentru profesioniştii auto”, a spus Pascal Popis, potrivit Autostiri.ro.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide