Auto Blic prezintă: etapa a patra a sezonului 2018-2019 va avea loc pe un circuit stradal

| 28 noiembrie 2018 | 0 Comments

Auto Blic prezintă: Promo Rally TOTAL powered by SDS ajunge la Hăman

Etapa a patra a sezonului 2018-2019 al Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school va avea loc pe un circuit stradal amenajat în jurul Bisericii Fortificate Hărman, o noutate pentru campionatul brașovean destinat amatorilor. Întrecerea se va desfășura duminică, 16 decembrie și va primi un număr maxim de 65 de participanți.

După o primă jumătate de sezon care s-a bucurat de succes, campionatul brașovean intitulat Promo Rally TOTAL powered by SDS, vine cu o nouă premieră legată de traseul de concurs, comuna Hărman urmând să fie gazda etapei cu numărul 4, ultima din 2018.

Beneficiind de sprijinul autorităților locale, organizatorii vor amenaja un traseu stradal în jurul Bisericii Fortificate, un punct de atracție al zonei. La fel ca și în etapele precedente, cei prezenți se vor putea bucura de numeroase tombole cu premii și de un spectacol automobilistic de calitate, la care vor evolua demonstrativ și piloți consacrați.

O noutate a etapei o constituie înființarea clasei diesel, destinată automobilelor cu aprindere prin compresie, indiferent de capacitatea cilindrică.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Teamalternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoStingTime is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century, Angelli, Vitarium SPA, Laborator Sfânta Maria.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile și Nopțiautorally.ro.

Credit foto: Ametzita Photos

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Primul campionat de moto monomarcă pe circuit în România

Primul campionat de moto monomarcă pe circuit în România – BMW Motorrad G 310 R integrat în cadrul calendarului MotoRC...

Închide