ATP Trucks Automobile anunță noutăți pe linia de producție de la Baia Mare

| 15 iunie 2021 | 0 Comments

Primul face lift pentru Camionul Truston 8×4 și un nou vehicul în portofoliu – Cap tractor Truston 4×2

ATP Trucks Automobile, compania producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane din România, anunță primul face lift pentru camionul Truston 8×4, 430 CP și includerea unui nou produs în portofoliu: Truston se produce și se va comercializa și în varianta de Cap tractor caracteristică a modelului configuraţie 4×2, 480 CP, cu variante de cabină low şi high roof. Primul cap tractor 4×2 high roof a ieșit de pe linia de producție și intră în procesul de testare în vederea omologării.

Cu o activitate de peste 25 de ani în domeniul auto, ATP Group și-a dezvoltat în ultimii ani segmentul producție auto. În 28 august 2019, ATP Trucks lansa pe piață primul model Truston 8×4, 430 CP – autobasculată și autobetonieră. În prezent, portofoliul diversificat repoziționează ATP Group ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și produselor.

,,Toate cele 50 de camioane produse de noi pânâ în prezent au fost vândute. Pe acest segment am înregistrat o cifră de afaceri de 4,3 milioane euro. Etapa face lift ne găsește fără camioane în stoc, însă cu peste 100 de comenzi ferme din partea clienților. Truston este soluția excelentă nu doar în cariere și balastiere ci și în domeniul construcțiilor de drumuri, civile, hidrotehnice. Am livrat camioanele noastre spre clienți care acoperă toate aceste segmente de activitate”, a declarat Lucian Varga , Directorul General al ATP Trucks, citat de autostiri.ro.

Cea mai importantă caracteristică a Truston rămâne rezistenţa

Varianta 8×4 este construită pe două profile în C, 8 + 7 mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe față (25 cm) și 13 foi pe spate (30 cm). Motorul este Powered by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc.

Încă de la primul model Truston, conceptul producătorului ATP Trucks s-a orientat spre nevoile șoferului: fie că a fost vorba despre claritatea și simplitatea instrumentelor de bord, fie despre elemente de confort aduse în dotarea standard.

,,Pe măsură ce am avansat cu producția și mai ales cu vânzarea, ne-am dat seama că putem mai mult. Dacă pe piața de profil se practică dotarea camioanelor cu cabine simple și ieftine, iată că noi putem să asigurăm cabine moderne, de top, fără depășirea bugetelor”, a mai menționat Lucian Varga.

Lucrând la procesul de înnoire și dezvoltare a portofoliului, ATP Trucks punctează și ieșirea de pe linia de producție a primul cap tractor Truston 4×2.

Întreaga configurație a produsului încadrat în categoria vehiculelor grele de transport va fi detaliată ulterior, însă avem primele informații: Truston 4×2 este propulsat cu o putere superioară de motorul WP13.480E63 Euro6 Diesel (Powered by Weichai).  Șasiul vine pe profilul de 9mm. Axe față: 7,5 t, axe spate: 13 t, rezervor 600 l, sistemul de frânare este definit de tehnologia Wabco. Opțional, produsul poate fi configurat cu cutie automată, cutie AMT (Automatic Mechanic Transmission) sau cutie manuală.

,,Cap tractorul Truston 4×2 a venit ca un răspuns la cererea pieței, pretabil segmentului construcţii,  transport mărfuri speciale dar și generale. Experiența noastră s-a consolidat o dată cu producția și comercializarea primelor produse Truston foarte bine asimilate în piață și iată că am avut nevoie de mai puțin de 2 ani pentru a veni cu un nou produs. Primul cap tractor 4×2 high roof a ieșit de pe linia de producție și intră în procesul de testare în vederea omologării. Vă vom ține la curent”, a adăugat Lucian Varga.

Servicii specializate de consultanţă

Prin serviciile specializate de consultanţă pe caredealer-ul ATP Motors le oferă, clienţii pot accesa finanţare flexibila prin leasing. De asemenea, se oferă cel mai facil sistem trade-in: pentru constituirea avansului pentru basculanta sau betoniera TRUSTON pot fi tranzacționate atât autoturisme sau autoutilitare rulate, cât și camioane de transport sau construcții, remorci, semiremorci sau utilaje. Punctăm și sistemul buy-back pentru autovehiculul ATP Trucks: după un an de utilizare, dealer-ul ATP Motors poate prelua finanțarea la nivelul de plată rămas, cu condiția ca ratele aferente primului an să fie achitate la zi. Prin preluarea bunului la nivel de rate plătite, clientul nu are pierderi sau costuri financiare.

Informații generale. Face lift Camion 8×4, 430 CP

ExteriorDesignul modern, complet schimbat al cabinei este combinat perfect cu funcționalitatea camionului. Relevante pentru noul aspect exterior sunt grila și bara față, farurile LED si semnalizarea dinamica care imprimă personalitate camionului Truston. Scara pentru acces în cabină este acum fixă. Iar un detaliu nou existent – proiecția logo în uși – poate sublinia aspectul modern chiar și pe timp de noapte. În ceea ce privește varianta de echipare ca și autobetonieră, funcție de afacerea la care se adaptează, se poate opta acum și pentru mixer cu capacitate 12 m3.
InteriorCabina esterestilizată și la interior astfel că acesta devine și mai confortabil, oferind condiții excelente pentru muncă și condus dar și pentru odihnă. Consola frontală ergonomică asigură un control facil al caracteristicilor vehiculului și un câmp vizual excelent. Culoarea bej definește întreg interiorul astfel încât conceptul de atmosferă capată sens: spațiul este prietenos, cald, motivant, oferă confort superior șoferului iar oboseala se va instala mai greu. Salteaua confortabila din spumă cu memorie transformă zona cu pat într-un adevărat spațiu personal pentru șofer. Lumina ambientală completează acum afișajul color al computerul de bord și conturează spațiul interior. În dotarea standard, unitatea centrală multimedia integrează printr-un ecran tactil sistemul de climatizare cu reglaj împreună cu toate comenzile necesare audio/video. În orice condiții meteo, temperatura în cabină este cea corectă iar confortul este la cote inalte.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide