Aston Martin revine in Formula 1™

| 4 ianuarie 2021 | 0 Comments

Încă de la începutul afacerii Aston Martin în urmă cu 107 ani, sportul cu motor a făcut parte din etosul și identitatea brandului. Acum, după șase decenii, numele Aston Martin revine în cursele Grand Prix și va debuta la Melbourne în sezonul 2021 de Formula 1™.

După ce, în ultimii ani, s-a bucurat de un succes răsunător în cursele sportive, evidențiat de numeroase victorii la Le Mans, a sosit momentul ca Aston Martin să intre în cea mai faimoasă dintre toate arenele de motorsport: Formula 1™.

Formula 1 este o platformă extrem de puternică, ce joacă un rol cheie în  noua strategie generală Aston Martin de dezvoltare a companiei”, a declarat Lawrence Stroll, președintele executiv al Aston Martin Lagonda, citat de autostiri.ro.

Campionatul de Formula 1 din 2021 va începe pe 21 martie la Melbourne și va avea 23 de evenimente până pe 5 decembrie, când se va acorda Marele Premiu la Abu Dhabi. Echipa va fi formată din Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, care vine de la Scuderia Ferrari și Lance Stroll, finalist al podiumului Grand Prix la Gaydon.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide